Categorieën

Maatwerk aanvragen

Aluminium nummer matzwart 10 cm

 13,92 incl. BTW

Vanaf  11,50 excl. BTW

Het uiterlijk van dit aluminium huisnummer doet denken aan gesmeed staal, doordat het in een klassieke vorm is gegoten en een matzwarte coating heeft gekregen.

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  13,92
5% 2  13,22
10% 3 - 5  12,52
15% 6 - 9  11,83
20% 10 +  11,13
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Aluminium huisnummer matzwart

Aan ons assortiment zijn deze huisnummers van aluminium met een matzwarte coating toegevoegd. Dit aluminium huisnummer heeft het uiterlijk van gesmeed staal. Dit wordt bewerkstelligd doordat het in een klassieke vorm is gegoten en daarbij een matzwarte coating heeft gekregen. Een cijfer van aluminium is een blikvanger door de elegante lijnen en het strak monteren op de achterwand. Een geweldig effect geeft dit huisnummer zodra deze op bijvoorbeeld hout of steen wordt gemonteerd.  De klassieke vormgeving en de matzwarte coating geven het huisnummer het uiterlijk van gesmeed staal, maar het aluminium materiaal is veel lichter van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is aluminium een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en niet zal roesten. Het geeft een geweldig effect als het wordt gemonteerd op bijvoorbeeld hout of steen. Zo kunt u het huisnummer op een subtiele manier aan uw huis toevoegen en het een unieke uitstraling geven.

Eigenschappen

  • Plaatdikte: 5 mm.
  • Letterhoogte: 10 cm.
  • Materiaal: aluminium
  • Bewerking: coating
  • Bevestiging: bijgeleverde schroeven

Bovendien zijn deze zeer sterk maar ook licht. Deze elegante huisnummers worden gemakkelijk gemonteerd. Dit kun je doen aan de hand van bijgeleverde zwarte schroeven. Om die reden hoef je alleen nog de gaten te boren en pluggen te plaatsen.

Materiaal huisnummers matzwart

De huisnummers van aluminium zijn onderhoudsvrij en roesten niet. Als nieuw blijft het huisnummer door de hoogwaardige coating. Het materiaal noemen wij ook wel geanodiseerd aluminium. Doordat deze huisnummers worden voorzien van een oxidelaag(anodiseren) in combinatie met een coating zijn deze beschermt tegen corrosie.

Onlinenummer.com heeft in het assortiment ook een variant waarbij de cijfers op een massieve teakhouten plaat zijn gemonteerd.

Wat is aluminium?

Aluminium is één van de meest voorkomende elementen op aarde en kan gewonnen worden uit bauxiet, een rode kleiachtige grondstof die voornamelijk in tropische en subtropische gebieden voorkomt.

Onlinesafetyshop.com

Op Onlinesafetyshop.com kunt u terecht voor alle soorten ARBO- en veiligheidsborden en stickers. Onze website is de specialist op het gebied van veiligheids- en preventiemaatregelen en biedt een ruim assortiment borden en stickers voor elke situatie. Onze veiligheidsexperts staan 5 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste borden en stickers voor uw organisatie, woning, bouwlocatie of elke andere situatie te vinden. Ga naar Onlinesafetyshop.com voor alle informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur