Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Belgisch hardsteen 250x200mm

 166,57 incl. BTW

Vanaf  137,66 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  166,57
5% 2  158,24
10% 3 - 5  149,91
15% 6 - 9  141,58
20% 10 +  133,26
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Belgisch hardsteen huisnummer

Een Belgisch hardsteen huisnummer herkent u aan de blauwgrijze kleur, de aanwezigheid van kleine skeletjes(fossieltjes) en de wit/grijze tekst die ontstaat als de tekst in de plaat wordt gegraveerd middels een laser.

Natuurstenen huisnummer zijn van excellente kwaliteit. Deze nummerborden worden gemaakt van Belgisch hardsteen. Dit wordt ook wel blauwe steen of arduin genoemd. Daarnaast heeft het nog een aantal benamingen. Deze steen is al eeuwen oud. Zoals de naam al aangeeft, wordt de steen in België gewonnen. Om precies te zijn wordt de steen voornamelijk in de Ardennen gewonnen.

Van de Belgische hardsteen kunnen wij ontzettend veel verschillende hoogwaardige producten maken. Wij maken al onze producten zelf in onze werkplaats, hier zijn onze medewerkers elke dag met veel passie aan het werk om een prachtig product te leveren. Door gebruik te maken van onze laser machine worden de huisnummers in de steen gekerfd. Hierdoor wordt het een permanente inscriptie en deze zal niet vervagen. Dit zorgt voor een goede kwaliteit in weer en wind!

Een hardstenen huisnummerbord past bij de meeste moderne of klassieke gevels. Natuursteen aan de gevel is weer helemaal hot en dat merk je aan de verschillende materialen die er tegenwoordig op de markt zijn. Vroeger waren marmeren naamborden veel populairder dan bijvoorbeeld Belgisch hardsteen. Tegenwoordig nemen leisteen en hardstenen huisnummers het over en zijn veel meer van deze tijd.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 250 mm x 200 mm
 • Belgisch hardsteen huisnummer
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging: vrouwtje/mannetjesysteem
 • Bewerking: Lasergravure

Klantenservice

Kunnen wij je ergens mee helpen? Voor al jouw vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar. Heb je andere wensen dan er in het aanbod wordt aangeboden? Je kunt ons uiteraard benaderen en wij bespreken met alle liefde uw wensen en werken dit uit tot een geschikt product.

Bezoek ook eens onze partner

Onlinesafetyshop.com 

Wanneer je op zoek bent naar veiligheidsborden en stickers die voldoen aan Europese ISO-normering, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor elke situatie een geschikte oplossing.