Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Belgisch hardsteen 240x190mm

 183,59 incl. BTW

Vanaf  151,73 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  183,59
5% 2  174,41
10% 3 - 5  165,24
15% 6 - 9  156,05
20% 10 +  146,87
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummerbord Belgisch blauwsteen

Een bord van Belgisch blauwsteen is van hoogwaardige luxe en heeft een robuuste uitstraling. Dit kalksteen wordt gewonnen uit de Belgische Ardennen en wordt daarom ook wel Belgisch blauwsteen genoemd. De kalkstenen borden en nummers uit de hardsteen serie van Mijnnaamplaat, worden op een ambachtelijke manier gesneden uit hardstenen tegels met een dikte van 20 mm. Deze tegels hebben een unieke structuur die ervoor zorgt dat elk naambord een eigen uitstraling krijgt. Omdat wij werken met natuurproducten, is geen enkel naambord van Belgisch kalksteen hetzelfde!

Materiaal en mogelijkheden

Belgisch kalksteen biedt vele mogelijkheden. Er bestaan voor dit materiaal vele gestandaardiseerde maten waar huisnummers op gelaserd worden. Doordat de laser heel precies de oppervlakte lasert geeft dat een uniek effect. De laser kerft de tekst in het antraciete oppervlak waardoor de tekst lichtgrijs van kleur wordt. Het product behoudt de unieke uitstraling van het Belgische kalksteen. Deze serie kan ook nog worden uitgebreid met een RVS bel, deze is dan geïntegreerd binnen het kalkstenen huisnummerbord. Een blauwsteen huisnummer heeft een unieke, rustieke uitstraling. De natuurlijke kleuren en texturen van de blauwsteen geven het bord een charmant en sfeervol karakter. Het is een echte eyecatcher voor elk huis en zal zeker opvallen bij bezoekers. Bovendien is het duurzaam en onderhoudsvriendelijk, zodat je jarenlang kunt genieten van je prachtige huisnummerbord.

Montage

Ook deze kalkstenen naamborden zijn voorzien van montage afstandsdoppen, die simpel tegen de muur kunnen worden geschroefd. Ook kunt u ervoor kiezen om het naambord op de gewenste plek vast te lijmen met een stevige lijm.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 240 mm x 190 mm
 • Blauwsteen huisnummer
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging: vrouwtje/mannetje systeem
 • Bewerking: lasergravure

Onlinenummer.com is naast webshop ook producent van de huisnummerborden en alle producten worden gemaakt in de eigen werkplaats. Dat betekent dat we in principe alle vormen en maten kunnen produceren en u een korte lijn heeft met de persoon die uw huisnummerbord daadwerkelijk gaat maken!

Klantenservice

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur