Categorieën

Maatwerk aanvragen

Budget huisnummerplaat aluminium met kunststof kern geprint 140×100×3 mm.

 7,90 incl. BTW

Vanaf  6,53 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  7,90
5% 2  7,50
10% 3 - 5  7,11
15% 6 - 9  6,72
20% 10 +  6,32
 • Bevestigingssetje *

 • Cijfers / Letters invoeren als tekstreeks *

  Voer de cijfers komma gescheiden in zoals "140, 142, 144, 144a" of als reeks zoals "140 - 312 oneven".

  Let op, zonder nummers kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

  Min: 1 tekens

 • Hoeveel plaatjes omvat je bestelling? Vul het aantal hieronder in en bekijk meteen je korting. *

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Budget huisnummer

Een budget huisnummer gemaakt van aluminium met een kunststof kern is een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huisnummerplaat. Aluminium is een stevig en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen weersinvloeden, zoals regen en wind. De kunststof kern zorgt ervoor dat de plaat licht van gewicht is en gemakkelijk te bevestigen is. De budget huisnummerplaat van aluminium met kunststof kern is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je altijd een plaat kunt vinden die bij jouw huis past. Bovendien is deze huisnummerplaat een betaalbare optie, zodat je niet te veel hoeft te betalen voor een nieuwe plaat. Wij verkopen ook Huisnummers die geperst zijn.

NEN-1774

De Europese norm NEN-1774 bevat de ontwerpprincipes voor de standaardisering van huisnummers. Deze norm bepaalt onder andere de letterhoogte, tekenafstand en lettertypes die gebruikt mogen worden voor huisnummerborden. Alle aluminium geperste huisnummerborden die we aanbieden, voldoen aan deze norm. Bovendien kunnen we ook andere huisnummerborden voorzien van een NEN-ontwerprincipe, zodat ze aan deze norm voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Onlinenummer.com

Onlinenummer.com is de groothandel op het gebied van huisnummers en cijferplaten. Heeft u een situatie waar u niet zeker van bent wat nu de beste of mooiste oplossing is? Onlinenummer.com kan prima advies geven over de vele materialen en producten. We helpen u graag! Er zijn verschillende redenen waarom het aantrekkelijk kan zijn om een budget huisnummer te kopen bij onlinenummer.com. Ten eerste biedt onlinenummer.com een ruim assortiment aan budget huisnummers aan, in verschillende stijlen en maten, zodat je altijd een nummer kunt vinden dat bij jouw huis past.

Bovendien zijn de budget huisnummers van goede kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen, zoals aluminium en kunststof. Ten tweede biedt onlinenummer.com regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen, zodat je voordelig uit bent. Bovendien is het gemakkelijk om een budget huisnummer online te bestellen en te laten bezorgen bij jou thuis. Kortom, bij onlinenummer.com kun je een budget huisnummer van goede kwaliteit kopen tegen een aantrekkelijke prijs.