Categorieën

Maatwerk aanvragen

Klassiek huisnummerbord Retro look – 18×12,5 cm

 48,99 incl. BTW

Vanaf  40,49 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  48,99
5% 2  46,55
10% 3 - 5  44,09
15% 6 - 9  41,65
20% 10 +  39,19
 • Bevestigingssetje *

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Klassiek huisnummerbord Emaillelook – 18×12,5 cm

Een Klassiek huisnummerbord in Emaillelook is een prachtige toevoeging aan elke voordeur. Met een afmeting van 18 × 12,5 cm en een plaatdikte van 6 mm is dit bord stevig en duurzaam. Het bord wordt geleverd met schroeven en een rubberen beschermring voor eenvoudige bevestiging aan de muur.

Het bord is gemaakt van meerdere lagen gekleurd plexiglas, wat zorgt voor een mooie en kleurrijke uitstraling. De opdruk is gemaakt van vinylfolie, wat zorgt voor een heldere en duurzame afbeelding van het huisnummer.

Met dit Klassieke huisnummerbord in Emaillelook zal het huisnummer duidelijk zichtbaar zijn voor bezoekers en postbodes. Het is ook een mooie manier om de voordeur op te vrolijken en te verfraaien. Dit bord is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan stijl en functionaliteit.

U kunt het huisnummerbord onderhouden met niet agressieve huishoudmiddelen en een zachte doek. Gebruik geen schurende of agressieve middelen om het bord te reinigen, omdat dit kan leiden tot beschadiging. Gebruik in plaats daarvan milde huishoudmiddelen en een zachte doek om het bord schoon te maken en te behouden.

Eigenschappen

 • Afmeting: 18 × 12,5 cm
 • Plaatdikte: 6 mm.
 • Bevestiging: geleverd met schroeven en een rubberen beschermring
 • Materiaal: meerdere lagen gekleurd plexiglas
 • Opdruk: vinylfolie

Klantenservice

Als u niet heeft gevonden wat u zocht, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u zoeken naar een oplossing die aan uw wensen voldoet. Ook voor maatwerk oplossingen kunt u bij ons terecht. Laat het ons weten wat u nodig heeft en we helpen u verder. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Onlinesafetyshop.com

Onze partner Onlinesafetyshop.com biedt een ruime selectie aan veiligheidsproducten, waaronder borden en stickers die voldoen aan de Europese ISO-norm voor veiligheidstekens. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste producten heeft om uw organisatie, evenement of klanten te beschermen. Bekijk het volledige assortiment op Onlinesafetyshop.com.