Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord natuursteen – Belgisch hardsteen

 203,13 incl. BTW

Vanaf  167,88 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  203,13
5% 2  192,98
10% 3 - 5  182,82
15% 6 - 9  172,67
20% 10 +  162,50
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer Belgisch Hardsteen

Belgisch hardsteen is een bijzonder materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor het maken van verschillende doeleinden, waaronder huisnummers. Dit natuursteen is kenmerkend door zijn hardheid en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor allerlei toepassingen. Een huisnummer Belgisch hardsteen heeft een aantal voordelen ten opzichte van huisnummers gemaakt van andere materialen. Zo is hardsteen een natuurproduct dat milieuvriendelijk is en een unieke uitstraling heeft. Bovendien is het bestand tegen weersinvloeden en blijft het jarenlang mooi.

Een huisnummer van Belgisch hardsteen is ook een stijlvolle toevoeging aan elk huis of gebouw.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 240 mm x 190 mm
 • Blauwsteen huisnummer
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging: vrouwtje/mannetjesysteem
 • Bewerking: lasergravure

Materiaal en mogelijkheden

Belgisch hardsteen biedt vele mogelijkheden. Er bestaan voor dit materiaal vele gestandaardiseerde maten waar huisnummers op gelaserd worden. Doordat de laser heel precies de oppervlakte lasert geeft dat een uniek effect. De laser kerft de tekst in het antracieten oppervlak waardoor de tekst lichtgrijs van kleur wordt. Het product behoudt de unieke uitstraling van het Belgische hardsteen. Onlinenummer.com is naast webshop ook producent van de huisnummerborden en alle producten worden gemaakt in de eigen werkplaats. Dat betekent dat we in principe alle vormen en maten kunnen produceren en u een korte lijn heeft met de persoon die uw huisnummerbord daadwerkelijk gaat maken!

Onlinesafetyshop.com 

Wij bieden ook een zeer uitgebreid veiligheidsassortiment aan. Bekijk al onze veiligheidsborden en stickers op Onlinesafetyshop.com Voor het meest uitgebreide veiligheidsassortiment van Nederland bent u bij onze partner Onlinesafetyshop.com aan het juiste adres. Hier vindt u die borden en stickers die voldoen aan de Europese ISO norm voor veiligheidstekens. Ideaal voor uw organisatie of instelling. Onze veiligheidsexperts staan dagelijks voor u klaar voor advies en/of om u te helpen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Bekijk het veelzijdige aanbod en stel gerust uw vragen.

Hieronder vindt u een link naar de klantenservice, maar wij zijn ook beschikbaar op het volgende telefoonnummer en e-mailadres:

023- 5133080
 [email protected]

 Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur