Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Belgisch hardsteen 280×190 mm

 209,81 incl. BTW

Vanaf  173,40 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  209,81
5% 2  199,32
10% 3 - 5  188,83
15% 6 - 9  178,34
20% 10 +  167,85
 • *

 • *

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer blauwe steen

Een huisnummer blauwe steen of huisnummerbord van de mooiste natuursteen? Jawel, we hebben het hier over Belgisch hardsteen.

Voordat we verder gaan over het Belgisch hardsteen onderhoud, is het eerst belangrijk om te weten wat voor gesteente dit eigenlijk is. Zoals de naam al doet vermoeden wordt dit gesteente gevonden in België, om precies te zijn in de Ardennen. Belgisch hardsteen kan het beste vergeleken worden met marmer. Beide beschikken over dezelfde kwalitatieve eigenschappen. Het bijzondere aan Belgisch hardsteen is dat dit gesteente beschikt over fossielen die aan de oppervlakte te bewonderen zijn. Tijdens het productieproces sterven de organismen en verdwijnen de skeletjes naar de onderkant van het gesteente. Door het calciet vormt er een nieuwe laag, de laag die wij kennen als Belgisch hardsteen.

OnlineNummer.com is de groothandel voor huisnummers en alles op het gebied van grafische cijferplaten. In de eigen fabriek in Velserbroek worden te meest innovatieve graveer en snijtechnieken toegepast op de nieuwste machines.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 280 mm x 190 mm
 • Huisnummer blauwe steen
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging: vrouwtje/mannetjesysteem
 • Bewerking: lasergravure

Huisnummerbord natuursteen

Doordat de laser heel precies de oppervlakte lasert geeft dat een uniek effect. De laser kerft de tekst in het antraciete oppervlak waardoor de tekst lichtgrijs van kleur wordt. Het product behoudt de unieke uitstraling van het Belgische hardsteen.

In onze catalogus hieronder vind je vele designs en vormen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een ontwerp wilt dat afwijkt van onze basis designs. Voor afwijkende maten kunt u terecht op onze pagina maatwerk. Dat betekent dat we in principe alle vormen en maten kunnen produceren en betekent voor jou een korte lijn met de persoon die het huisnummerbord daadwerkelijk gaat maken!

Montage naamborden Belgisch hardsteen

Ook deze hardstenen naamborden zijn voorzien van montage afstandsdoppen, die simpel tegen de muur kunnen worden geschroefd. Ook kunt u ervoor kiezen om het naambord op de gewenste plek vast te lijmen met een stevige lijm.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wilt u misschien ook een naambord?

Kijk eens bij onze partner mijnnaamplaat.nl