Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Belgisch blauwsteen 240×190 mm

 220,10 incl. BTW

Vanaf  181,90 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  220,10
5% 2  209,10
10% 3 - 5  198,09
15% 6 - 9  187,09
20% 10 +  176,08
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer blauwsteen

Meerdere huisnummers uit de serie huisnummer blauwsteen bestel je bij OnlineNummer.com. Zoek je voor uw VVE, project organisatie of beheer je bijvoorbeeld meerdere woningen? In één klap bestel je meerdere huisnummerborden die voorzien zijn van dezelfde ontwerpprincipes. Een huisnummerbord van Belgisch hardsteen staat bijzonder elegant aan de gevel.

Een hardstenen huisnummerplaat begint bij ons als een ruwe grondstof. Er komen grote tegels binnen die wij in de juiste vorm watersnijden, vervolgens polijsten wij de toplaag totdat deze geheel glad is. Vervolgens wordt de plaat nog voorzien van een speciale natuursteenolie zodat de donkere tinten naar voren komen.

Een naambord van Belgisch kalksteen is van hoogwaardige luxe en heeft een robuuste uitstraling. Belgisch kalksteen is gewonnen uit de Belgische Ardennen en ook wel blauwe steen of hardsteen genoemd. De kalkstenen borden en nummers uit de hardsteen serie van Onlinenummer.de, worden op een ambachtelijke manier gesneden uit hardstenen tegels met een dikte van 20 mm. Deze tegels hebben een unieke structuur die ervoor zorgt dat elk naambord een eigen uitstraling krijgt. Omdat wij werken met natuurproducten, is geen enkel naambord van Belgisch kalksteen hetzelfde!

Materiaal en mogelijkheden

Belgisch kalksteen biedt vele mogelijkheden. Doordat de laser heel precies de oppervlakte lasert geeft dat een uniek effect. De laser kerft de tekst in het antraciete oppervlak waardoor de tekst lichtgrijs van kleur wordt. Het product behoudt de unieke uitstraling van het Belgische steen. Deze serie kan ook nog worden uitgebreid met een RVS bel, deze is geïntegreerd binnen het kalkstenen huisnummerbord. Uiteindelijk wordt het product voorzien van bevestigingnokken en pakken wij het product zeer zorgvuldig in.

Deze platen worden door ons verzonden middels DHL. Dit wil zeggen dat een verzending eigenlijk altijd binnen drie dagen wordt afgeleverd.

Eigenschappen

 • Afmeting: 240 mm x 190 mm
 • Huisnummer blauwsteen
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging: vrouwtje/mannetjesysteem
 • Bewerking: lasergravure

Kunnen wij nog ergens mee helpen?

Heb je hulp nodig? Wij staan graag voor u klaar voor ondersteuning. Ook voor maatwerk staan wij voor u klaar.

Bezoek ook eens onze partner

Onlinesafetyshop.com 

Als u op zoek bent naar veiligheidsborden en stickers die voldoen aan Europese ISO-normering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor elke situatie een geschikte oplossing.