Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummer Retro look- 20×20 cm

 76,00 incl. BTW

Vanaf  62,81 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  76,00
5% 2  72,20
10% 3 - 5  68,40
15% 6 - 9  64,60
20% 10 +  60,80
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekensMax: 5 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
 • Afmeting: 20 × 20 cm
 • Plaatdikte: 6 mm.
 • Bevestiging: geleverd met schroeven en een rubberen beschermring
 • Materiaal: meerdere lagen gekleurd plexiglas
 • Opdruk: vinylfolie

Huisnummerbordjes zijn een noodzakelijk onderdeel van elk huis, omdat ze helpen bij het aanwijzen van het juiste huisnummer. Dit is vooral belangrijk voor bezoekers en leveranciers die op zoek zijn naar een specifiek huis. Een unieke optie voor huisnummerbordjes is het model met emaille look, dat verkrijgbaar is in meerdere kleuren.

Deze huisnummerbordjes zijn gemaakt van meerdere lagen gekleurd plexiglas, wat geeft ze een glanzende en emailleachtige uitstraling. De afmeting van het bord is 20 x 20 cm, en ze zijn 6 mm dik, wat betekent dat ze stevig en duurzaam zijn.

De bevestiging van dit huisnummer emaille is eenvoudig, dankzij de meegeleverde schroeven en rubberen beschermring. Dit maakt het gemakkelijk om het bord aan de muur van uw huis te bevestigen. Bovendien is het materiaal gemakkelijk te onderhouden en vereist weinig tot geen extra zorg om het eruit te laten zien als nieuw.

De opdruk op de huisnummerbordjes is gemaakt van vinylfolie, wat betekent dat deze duurzaam en kleurecht is. De tekst is duidelijk leesbaar en gemakkelijk te zien, zelfs vanaf enige afstand. Dit maakt het makkelijk voor bezoekers om het juiste huis te vinden en voorkomt verwarring.

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar voor de huisnummerbordjes met emaille look, zodat u er een kunt kiezen die bij uw huis past. Bovendien kunt u de tekst op het bord aanpassen om uw huisnummer en eventueel uw naam of initialen te laten graveren.

In het algemeen is een huisnummer emaille look een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een uniek en stijlvol huisnummerbord. Ze zijn duurzaam, makkelijk te bevestigen en bieden veel flexibiliteit in stijl en personalisatie.

Klantenservice

Bekijk het veelzijdige aanbod en stel gerust uw vragen.

Hieronder vindt u een link naar de klantenservice, maar wij zijn ook beschikbaar op het volgende telefoonnummer en e-mailadres:

023- 5133080
[email protected]

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur