Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Belgisch hardsteen 250x200mm

 194,39 incl. BTW

Vanaf  160,65 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  194,39
5% 2  184,67
10% 3 - 5  174,95
15% 6 - 9  165,23
20% 10 +  155,51
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer hardsteen

Een huisnummer hardsteen van Belgisch natuursteen heeft een charmante uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. Een product vol leven en beweging waar het met de jaren meer karakter wint. Deze eeuwenoude Belgische hardsteen is slijtvast en bestand tegen alle grillen van de natuur. Geen natuursteen is exact hetzelfde waardoor eenieder zijn eigen unieke huisnummerbord krijgt die met zorg en aandacht door ons wordt geproduceerd. Onze hardstenen borden en huisnummers uit deze serie van Onlinenummer, worden op een ambachtelijke manier gesneden uit hardstenen tegels met een dikte van 20 mm. Deze tegels hebben een unieke structuur met een eigen en unieke uitstraling. Omdat dit hoogwaardige natuurproducten zijn is geen enkel naambord hetzelfde!

Materiaal en mogelijkheden

Belgisch hardsteen biedt vele mogelijkheden. Er bestaan voor dit materiaal vele gestandaardiseerde maten waar huisnummers op gelaserd worden. Doordat de laser heel precies de oppervlakte lasert geeft dat een uniek effect. De laser kerft de tekst in het antraciete oppervlak waardoor de tekst lichtgrijs van kleur wordt. Het product behoudt de unieke uitstraling van het Belgische hardsteen.

Je onderhoud het hardstenen huisnummer door slechts 2 keer per jaar een paar druppels olijfolie met liefde aan te brengen om de mooie kenmerken van dit product weer extra te laten stralen.

OnlineNummer.com heeft een eigen fabriek waar de verschillende huisnummers worden gefabriceerd. Neem je contact met ons op dan heb je meteen contact met iemand van de productie. Door deze korte lijnen zijn ieders wensen eigenlijk direct toepasbaar voor het productieteam. Voor een speciale aanvraag kun je ons altijd even bellen.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 250 mm x 200 mm
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging : mannetje/vrouwtjesysteem
 • Bewerking : lasergravure

Montage naamborden Belgisch hardsteen

Ook deze hardstenen naamborden zijn voorzien van montage afstandsdoppen, die simpel tegen de muur kunnen worden geschroefd. Ook kunt u ervoor kiezen om het naambord op de gewenste plek vast te lijmen met een stevige lijm.

Klantenservice

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij staan altijd klaar om u te helpen en bieden ook op maat gemaakte oplossingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wilt u misschien ook een naambord?

Kijk eens bij onze partner mijnnaamplaat.nl