Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummer Belgisch Hardsteen

 25,00 excl. BTW

Vanaf  30,25 incl. BTW

Een huisnummer gemaakt van Belgisch hardsteen is een prachtige en duurzame toevoeging aan elk huis. Deze natuurlijke steen is zeer sterk en kan tegen een stootje, waardoor het een lange levensduur heeft.

  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer natuursteen

Huisnummer natuursteen. OnlineNummer.com is de specialist op het gebied van grafische productie. Wij maken al jaren huisnummerborden voor de woningmarkt zowel particulier als voor het bedrijfsleven. Naast de huisnummerborden maakt OnlineNummer.com ook  plaatjes voor machines, veehouderij, industrie, opslagbedrijven en verschillende centrale archieven in Europa. De cijferplaatjes zijn hier bovendien ideaal voor en natuurlijk niet alleen geschikt voor aan de gevel.

Een Belgisch hardsteen huisnummer is een prachtig en stijlvol toevoeging aan elke voordeur. Het hardsteen materiaal is duurzaam en sterk, waardoor het huisnummer jarenlang mee zal gaan. De klassieke en elegante uitstraling van hardsteen past bovendien perfect bij de meeste huizen.  Deze huisnummers noemen wij ook wel Belgisch hardsteen huisnummers. Deze worden watergesneden uit 20 mm dikke hardstenen tegels. Deze tegels vinden haar oorsprong in de Belgische Ardennen. De huisnummers zijn allen van natuurproducten waardoor elk cijfer uniek is.

Eigenschappen

  • Afmeting: 12,5 cm
  • Plaatdikte: 2 cm
  • Bevestiging:  geleverd met schroeven met afstand-houders
  • Toevoegingen beschikbaar in de letters A, B en C
  • Afmeting toevoeging: 8,6 cm

Overige informatie huisnummer natuursteen

Dit huisnummer kan worden schoongemaakt met alle niet-corrosieve reinigingsmiddelen. Gebruik voor het reinigen enkel een microvezeldoek om krassen te voorkomen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Niet gevonden wat u zocht? Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. OnlineNummer.com kan door de grote variëteit aan machines en middelen en de jarenlange kennis vele methode toepassen voor de vervaardiging van uw producten. Als u ons belt, wordt u direct doorverbonden met de afdeling productie. Zo kunt u snel en gemakkelijk uw vragen stellen en eventuele bestellingen doorgeven. Wij staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren. Bel ons nu en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Bezoek ook eens onze partner

Onlinesafetyshop.com 

Als u op zoek bent naar veiligheidsborden en stickers die aan Europese ISO-normen voldoen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime aanbod biedt voor elke situatie een geschikte oplossing. Bekijk ons aanbod en bestel gemakkelijk en snel online.