Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummer ovaal hardsteen 280×190 mm

 201,59 incl. BTW

Vanaf  166,60 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  201,59
5% 2  191,51
10% 3 - 5  181,43
15% 6 - 9  171,35
20% 10 +  161,27
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer ovaal hardsteen

Dit huisnummer landelijk ovale stijl van Belgisch hardsteen is een huisnummerplaat van een natuurlijke, heel compacte kalksteen. Kenmerkend zijn de grijsblauwe tinten en vele fragmentarische fossiele resten van zeelelies. Het glinsterende breukvlak van de steen doet denken aan graniet en verklaart dan ook de alternatieve benaming ‘petit granit’. Belgisch hardsteen is een hoogwaardig natuurlijk product met meer dan 345 miljoen jaar geschiedenis die terug gaat tot het begin van alle leven op aarde, toen een tropische zee de regio overspoelde. Versteende elementen van onderwaterflora en -fauna, diep verankerd in een massa van microkristallen calsiet, vormen door bezinking (sedimentatie) een zeer dichte en homogene kalksteen. De organische materie tussen de calcietkristallen geeft de steen zijn kenmerkende kleur, die varieert van grijsblauw tot grijszwart.

Belgisch hardsteen biedt vele mogelijkheden. Er bestaan voor dit materiaal vele gestandaardiseerde maten waar huisnummers op gelaserd worden. Doordat de laser heel precies de oppervlakte lasert geeft dat een uniek effect. De laser kerft de tekst in het antraciete oppervlak waardoor de tekst lichtgrijs van kleur wordt. Het product behoudt de unieke uitstraling van het Belgische hardsteen.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 280 mm x 190 mm
 • Plaatdikte: +/- 20 mm
 • Bevestiging : mannetje/vrouwtjessysteem
 • Bewerking : lasergravure

Oorsprong

Wist u al dat OnlineNummer.com met natuursteen uit de Belgische Ardennen werkt? Belgisch hardsteen is beschouwd als een zeer mooie siersteen.

OnlineNummer.com is naast verkoper ook producent van de huisnummerborden en alle producten worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat we in principe alle vormen en maten kunnen produceren en u een korte lijn heeft met de persoon die uw huisnummerbord daadwerkelijk gaat maken!

Montage

Ook deze ovale hardstenen huisnummerborden zijn voorzien van montage afstandsdoppen, die simpel tegen de muur kunnen worden geschroefd. Ook kunt u ervoor kiezen om het naambord op de gewenste plek vast te lijmen met een stevige lijm.

Kunnen wij je misschien ergens mee helpen?

Wanneer je niet hebt gevonden wat je zocht, staan wij graag  klaar om je verder te helpen. Wij bieden ook op maat gemaakte oplossingen aan!

Kijk ook eens bij onze partners

www.onlinesafetyshop.com

www.mijnnaamplaat.nl