Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Retro look – 24x19cm

 90,00 incl. BTW

Vanaf  74,38 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  90,00
5% 2  85,50
10% 3 - 5  81,00
15% 6 - 9  76,50
20% 10 +  72,00
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummerbord emaillelook – 24x19cm

Een Huisnummerbord emaille look met het formaat van 24x19cm is een stijlvolle en duurzame optie voor het aanbrengen van uw huisnummer. Een van de voordelen van het Huisnummerbord emaillelook is dat het beschikbaar is in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een klassiek en elegant ontwerp, of juist voor een modern en strak design. Ook is het mogelijk om het bord te voorzien van verschillende soorten cijfers, zodat het aansluit bij de stijl van uw huis. Dit geeft u de flexibiliteit om het bord aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en de stijl van uw woning.

Het Huisnummerbord emaillelook is ook eenvoudig te monteren. Het bord wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat u het gemakkelijk aan de voorkant van uw huis kunt bevestigen. Zo kunt u er zeker van zijn dat het bord stevig en veilig bevestigd is, zonder dat u hoeft te zorgen over eventuele bevestigingsproblemen.

Samenvattend, een Huisnummerbord emaille look is een fantastische optie voor het aanbrengen van uw huisnummer. Dit bord is beschikbaar in verschillende stijlen en kan worden voorzien van meerdere soorten cijfers. Bovendien is het eenvoudig te monteren en stevig en veilig te bevestigen aan de voorkant van uw huis.

Om ervoor te zorgen dat uw huisnummer zo lang mogelijk mooi blijft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Gebruik hiervoor zachte, niet-agressieve reinigingsmiddelen en een zachte doek. Agressieve reinigingsmiddelen en harde sponsen kunnen de kleuren doen vervagen en het oppervlak beschadigen. Door goed onderhoud te plegen, kunt u langer genieten van uw huisnummer en blijft het er mooi uitzien.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 24 × 19 cm
 • Plaatdikte: 6 mm.
 • Bevestiging: geleverd met schroeven en een rubberen beschermring
 • Materiaal: meerdere lagen gekleurd plexiglas
 • Opdruk: vinylfolie

Klantenservice

Niet gevonden wat u zoekt? Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Onlinesafetyshop.com

Onlinesafetyshop.com is een website waar u allerlei producten op het gebied van veiligheid kunt kopen. Op onlinesafetyshop.com kunt u terecht voor een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.