Categorieën

Maatwerk aanvragen

Matzwart sjabloon huisnummer

 38,66 incl. BTW

Vanaf  31,95 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  38,66
5% 2  36,72
10% 3 - 5  34,80
15% 6 - 9  32,86
20% 10 +  30,93
 • Bevestigingssetje *

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummerbord zwart

OnlineNummer.com biedt sinds kort ook de mogelijkheid om matzwarte huisnummerplaten te bestellen. Dit huisnummerbord in zwarte uitvoering heeft een uniek uitgesneden sjabloonontwerp, waarbij de letters uit de plaat gesneden zijn. Dit zorgt voor een gaaf doorkijk 3D effect en laat de muur achter de plaat zichtbaar worden.

Onze huisnummerborden worden met een laser uitgesneden in de juiste opmaak en voorzien van gaten voor de bevestiging. De platen worden geleverd met een bijgevoegde schroefset met dopjes, zodat je ze gemakkelijk kunt bevestigen.

Met onze matzwarte huisnummerplaten geef je je huis een stijlvolle en moderne uitstraling. Bestel nu jouw huisnummerbord op onze website en geniet van onze voordelige prijzen en snelle levering.

Eigenschappen

 • Afmetingen: 100 x 100 mm.
 • Plaatdikte: 3 mm.
 • Bevestigingsmethode: geleverd met schroeven, afstandhouders en dopjes.

Materiaal 

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de fabricage van dit noemen wij ook wel perspex en is licht maar tegelijk erg sterk. Om die reden blijft de plaat strak in positie eenmaal gemonteerd aan de wand. Perspex heeft daarnaast zeer duurzame en weerbestendige eigenschappen. Zo vervaagt de kleur niet, is deze gemakkelijk schoon te houden aangezien er vrijwel geen hechting met vuil plaatsvindt. Eigenlijk heeft dit matzwart  (plexiglas) naambord verder geen onderhoud nodig, wil je deze reinigen kun je dat het beste doen met Glassex / allesreiniger en met een zachte doek om krassen te voorkomen. Verder onderhoud is niet nodig.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen.

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bekijk ook één van onze partners:

Onlinesafetyshop.com

Voor alle soorten ARBO & veiligheidsborden en stickers. Onlinesafetyshop.com is de specialist op het gebied van veiligheids- en preventiemaatregelen. De juiste pictogrammen voor uw organisatie vindt u in het assortiment van Onlinesafetyshop.com

Mijnhartenwens.nl 

Voor alle soorten houten hobby artikelen per stuk of voor de retail.

MijnNaamplaat.nl

Voor alle soorten naamborden, maatwerk en bedrijfsborden bent u bij MijnNaamplaat al jaren aan het juiste adres. MijnNaamplaat is de grootste producent van de Benelux en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het fabriceren en bewerken van alles wat te maken heeft met zichtwerk.