Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbordjes Emaille look – 20×20 cm

 76,00 incl. BTW

Vanaf  62,81 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  76,00
5% 2  72,20
10% 3 - 5  68,40
15% 6 - 9  64,60
20% 10 +  60,80
 • Bevestigingssetje *

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummerbordjes Emaille look – 20×20 cm

Een Huisnummerbordje is een handige manier om bezoekers en leveranciers naar het juiste huisnummer te leiden. Dit Huisnummerbordje in Emaille look van 20×20 cm in de vorm van een gekanteld vierkant is een stijlvolle optie die zowel functioneel als decoratief is.

De Emaille look van het Huisnummerbordje geeft het bordje een vintage en tijdloze uitstraling. Het gekantelde vierkante ontwerp zorgt ervoor dat het bordje opvalt en gemakkelijk te lezen is vanuit verschillende hoeken. Bovendien is het bordje gemaakt van duurzaam materiaal, wat betekent dat het lang meegaat en weerstand biedt tegen weersinvloeden.

Het Huisnummerbordje is eenvoudig te bevestigen aan de muur dankzij de meegeleverde bevestigingsmateriaal. U kunt het bordje personaliseren door het  erop te laten zetten. Dit geeft het bordje een unieke en persoonlijke touch.

Samenvattend, een Huisnummerbordje in Emaille look van 20×20 cm in de vorm van een gekanteld vierkant is een stijlvol en functioneel product dat ervoor zorgt dat bezoekers en leveranciers gemakkelijk het juiste huisnummer kunnen vinden. Het bordje is duurzaam, eenvoudig te bevestigen en kan worden personaliseerd met uw huisnummer en straatnaam.

Om uw Huisnummerbordje  in goede staat te houden, raden we aan om alleen zachte reinigingsmiddelen en een zachte doek te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de kleuren mooi blijven en de plaat niet beschadigd raakt. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of harde sponsen om het Huisnummerbordje te onderhouden, omdat deze de kleuren kunnen doen vervagen en het oppervlak kunnen beschadigen. Door goed onderhoud kunt u langer genieten van uw huisnummer.

Eigenschappen

 • Afmeting: 20 × 20 cm
 • Plaatdikte: 6 mm.
 • Bevestiging: geleverd met schroeven en een rubberen beschermring
 • Materiaal: meerdere lagen gekleurd plexiglas
 • Opdruk: vinylfolie

Klantenservice

Niet gevonden wat u zoekt? Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Onlinesafetyshop.com

Onlinesafetyshop.com is een website waar u allerlei producten op het gebied van veiligheid kunt kopen. Op onlinesafetyshop.com kunt u terecht voor een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.