Categorieën

Maatwerk aanvragen

klassiek huisnummer Retro look – 25×18 cm

 90,00 incl. BTW

Vanaf  74,38 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  90,00
5% 2  85,50
10% 3 - 5  81,00
15% 6 - 9  76,50
20% 10 +  72,00
 • Bevestigingssetje *

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Klassiek huisnummer emaillelook – 25×18 cm

Dit klassiek huisnummer emaillelook van 25×18 cm is een stijlvolle en tijdloze manier om het huisnummer van uw woning aan te geven. De emaillelook is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: bordeaux rood, blauw, zwart en groen. De plaat is gemaakt van stevig materiaal en heeft een vinylopdruk met het huisnummer erop.

Het klassieke ontwerp van het emaillelook huisnummer is geschikt voor een breed scala aan woningen, van klassieke herenhuizen tot moderne appartementen. De plaat is bestand tegen weersinvloeden en blijft daardoor jarenlang mooi. Bovendien is de plaat eenvoudig te bevestigen aan de muur van uw woning.

Het emaillelook huisnummer is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De kleuren bordeaux rood, blauw, zwart en groen zijn klassieke en tijdloze tinten die bij veel verschillende bouwstijlen passen. De vinylopdruk zorgt ervoor dat het huisnummer duidelijk zichtbaar is, zodat bezoekers en pakketbezorgers uw woning gemakkelijk kunnen vinden.

In het kort: een klassiek huisnummer emaillelook van 25×18 cm is een stijlvolle en functionele manier om het huisnummer van uw woning aan te geven. De plaat is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en heeft een vinylopdruk met het huisnummer erop. Een aanwinst voor elke woning.

Om ervoor te zorgen dat uw huisnummer zo lang mogelijk mooi blijft, is het belangrijk om deze te onderhouden met zachte, niet-agressieve reinigingsmiddelen en een zachte doek. Gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en harde sponsen kan de kleuren doen vervagen en kan het oppervlak beschadigen. Door goed onderhoud te plegen, kunt u langer genieten van uw huisnummer.

Eigenschappen:

 • Afmeting: 25  × 18 cm
 • Plaatdikte: 6 mm.
 • Bevestiging: geleverd met schroeven en een rubberen beschermring
 • Materiaal: meerdere lagen gekleurd plexiglas
 • Opdruk: vinylfolie

Klantenservice

Niet gevonden wat u zoekt? Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Onlinesafetyshop.com

Onlinesafetyshop.com is een website waar u allerlei producten op het gebied van veiligheid kunt kopen. Op onlinesafetyshop.com kunt u terecht voor een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.