Categorieën

Maatwerk aanvragen

Leisteen huisnummerplaat

 32,07 58,08 incl. BTW

Vanaf  26,50 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  32,07
5% 2  30,47
10% 3 - 5  28,86
15% 6 - 9  27,26
20% 10 +  25,65
 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

Eigenschappen

Afmetingen 100 x 100 mm. (standaard)
170 x 170 mm.
300 x 300 mm.
 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Leisteen huisnummerplaat

Bent u op zoek naar een elegant huisnummer? Een Leisteen huisnummerplaat is iets voor u! Naast huisnummers van Belgisch hardsteen leveren wij ook huisnummers van leisteen zoals deze. Leisteen is een hard en poreus materiaal, zodat de gebruikelijke graveertechnieken niet mogelijk zijn. Een scherp mes zou niet soepel door het materiaal gaan of het materiaal doen breken. Daarom, en omdat gladstrijken een mooi resultaat oplevert, gebruiken wij een lasermarkeermachine die de afdruk in het materiaal lasert. Dit geeft een zeer glad resultaat en zorgt ervoor dat de markering een lichtgrijze/witte kleur heeft. Natuursteen is een breed begrip bij OnlineNumber.com.

Eigenschaften

 • Paneeldikte: 4 mm.
 • Afmetingen: 100 × 100 mm, 170 × 170 mm, 300 × 300 mm.
 • Materiaal: Leisteen.
 • Verwerking: Lasermarkering.
 • Sluiting: vrouwelijk/mannelijk systeem

Waar vind je leisteen?

Leisteen wordt gevormd door de natuurlijke transformatie van kleiachtige sedimenten zoals kleischist of leisteen gedurende duizenden jaren. Dit natuurproduct wordt gewonnen in het zuiden van België en Duitsland en is zeer populair vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Het is zeer duurzaam, robuust en vorstbestendig en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Kies voor leisteen voor een product dat lang meegaat en er altijd mooi uitziet.

Voordelig bestellen

Onllinenummer.com is de groothandel voor bedrijven, particulieren en instellingen. Wij richten ons op efficiënte producties. Daarom gelden voor grotere hoeveelheden andere prijzen. Voor elk product ziet u een schaaltabel met de hoeveelheden waarvoor een korting geldt.

Is er iets waarmee we je kunnen helpen?

OnlineNummer.com is 5 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook voor grote en kleine aanpassingen zijn wij de juiste partner. U vindt onze contactgegevens bij de klantenservice.

Als u op zoek bent naar veiligheidsborden en -stickers die voldoen aan de Europese ISO-normen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor elke situatie een passende oplossing. Bezoek ook onze partner Onlinesafetyshop.com