Categorieën

Maatwerk aanvragen

RVS huisnummer ovaal liggend

 28,96 58,95 incl. BTW

Vanaf  23,93 excl. BTW

Deze RVS huisnummers in liggende ovalen uitvoering zijn gemaakt van een RVS plaat van 2mm dik. De industriële naamplaat geeft uw huis een stoere maar tevens stijlvolle uitstraling. Voor mensen die van strak en zakelijk houden, maar zeker ook van klassieke elegantie. Dit materiaal is zeer sterk en tegelijkertijd vederlicht, weerbestendig én onderhoudsvrij.

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  28,96
5% 2  27,50
10% 3 - 5  26,06
15% 6 - 9  24,61
20% 10 +  23,16
 • Bevestigingssetje *

 • Bevestigingsset *

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

RVS huisnummer ovaal liggend

Onze RVS huisnummerborden zijn in verschillende vormen en maten te bestellen. Deze uitvoering heeft een liggende ovalen vorm. Zeer geschikt voor “hogere”getallen van 3 cijfers of nummers met een letter/toevoeging erachter. De RVS huisnummers liggend ovaal zijn gemaakt van een RVS plaat van 2mm dik. Deze Industriële naamplaat geeft uw huis een stoere maar tevens stijlvolle uitstraling. Voor mensen die van strak en zakelijk houden, maar zeker ook van klassieke elegantie. Dit materiaal is zeer sterk en tegelijkertijd vederlicht, weerbestendig én onderhoudsvrij.

RVS, oftewel roestvrij staal, kan alle weersomstandigheden aan. Zoals de naam al zegt roest dit materiaal niet. Hierdoor is dit duurzame materiaal zeer geschikt als naam- of huisnummerbord. De gewenste nummers worden de plaat gelaserd. Daarom is de tekst altijd zwart, waardoor deze er tevens ook nooit meer afgaat.

 • Diverse afmetingen
 • Bewerking: voorzien van lasergravure
 • Plaatdikte: ± 2 mm
 • Tekst kleur: zwart

RVS huisnummer ovaal liggend

Wat is RVS?

Roestvast of roestvrij staal, ook rvs of inox genoemd, is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van roestvast staal te kunnen spreken, is minimaal 11 tot 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof nodig. De benaming roestvrij is algemeen ingeburgerd maar wordt door metallurgen liever niet gebruikt. Zij spreken liever van een roestvast staal. RVS kan namelijk wel oxideren door metaaldeeltjes uit lucht (witroest) maar dat is simpel te verwijderen met speciale RVS reiniger / koperpoets. Dit zal de aanslag van het RVS doen verdwijnen en laat tegelijk een beschermlaagje achter. Gebruik geen schurende middelen om je plaatje te reinigen!

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze Klantenservice pagina.

De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Onlinenummer fabriceert alles zelf in het atelier en kan daarom (vrijwel) alles maken. Heb je een andere maat nodig of wil je bijvoorbeeld een ander lettertype of materiaal? We bespreken graag de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord, ook voor maatwerk oplossingen.

023- 5133080
 [email protected]

Openingstijden op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur