Categorieën

Maatwerk aanvragen

RVS huisnummers rechthoek liggend

 14,50 83,50 excl. BTW

Vanaf  17,55 incl. BTW

Deze liggende rechthoek naamplaat geeft uw huis een stoere maar tevens stijlvolle uitstraling. Voor mensen die van strak en zakelijk houden, maar zeker ook van klassieke elegantie. Dit materiaal is zeer sterk en tegelijkertijd vederlicht, weerbestendig én onderhoudsvrij.

Onze RVS huisnummerborden zijn in verschillende vormen en maten te bestellen. Deze uitvoering is zeer geschikt voor “hogere” getallen van 3 cijfers of nummers met een letter/toevoeging erachter.

 • Huisnummer *

  Min: 1 tekensMax: 5 tekens

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

RVS huisnummers rechthoek liggend

 • Diverse afmetingen
 • Bewerking: voorzien van lasergravure
 • Plaatdikte: ± 2 mm
 • Tekst kleur: zwart

RVS huisnummer rechthoek

Deze Industriële naamplaat geeft uw huis een stoere maar tevens stijlvolle uitstraling. Voor mensen die van strak en zakelijk houden, maar zeker ook van klassieke elegantie. Dit materiaal is zeer sterk en tegelijkertijd vederlicht, weerbestendig én onderhoudsvrij. Onze RVS huisnummers rechthoek liggend zijn gemaakt van een RVS plaat van 2mm dik.

RVS, oftewel roestvrij staal, kan alle weersomstandigheden aan. Zoals de naam al zegt roest dit materiaal niet. Hierdoor is dit duurzame materiaal zeer geschikt als naam- of huisnummerbord. De gewenste nummers worden de plaat gelaserd. Daarom is de tekst altijd zwart, waardoor deze er tevens ook nooit meer afgaat.

Onze RVS huisnummerborden zijn in verschillende vormen en maten te bestellen. Deze uitvoering heeft een rechthoekige vorm. Zeer geschikt voor “hogere”getallen van 3 cijfers of nummers met een letter/toevoeging erachter.

Niet gevonden wat je zoekt?

Kijk eens rond bij onze partner mijnnaamplaat.nl voor een ruim assortiment aan industriële nummers, maar ook naamplaten. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Of neem contact met ons op via het contactformulier op onze Klantenservice pagina.

Onlinenummer fabriceert alles zelf in het atelier en kan daarom (vrijwel) alles maken. Heb je een andere maat nodig of wil je bijvoorbeeld een ander lettertype of materiaal? We bespreken graag de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord, ook voor maatwerk oplossingen.

023- 5133080
 [email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wat is RVS?

Roestvast of roestvrij staal, ook rvs of inox genoemd, is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van roestvast staal te kunnen spreken, is minimaal 11 tot 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof nodig. De benaming roestvrij is algemeen ingeburgerd maar wordt door metallurgen liever niet gebruikt. Zij spreken liever van een roestvast staal. RVS kan namelijk wel oxideren door metaaldeeltjes uit lucht (witroest) maar dat is simpel te verwijderen met speciale RVS reiniger / koperpoets. Dit zal de aanslag van het RVS doen verdwijnen en laat tegelijk een beschermlaagje achter. Gebruik geen schurende middelen om je plaatje te reinigen!