Categorieën

Maatwerk aanvragen

Tafelnummerbordjes QR-code (RVS-look, Messinglook, Bronslook)

 8,29 10,10 incl. BTW

Vanaf  6,85 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  8,29
5% 2 - 5  7,88
10% 6 - 10  7,46
15% 11 - 25  7,04
20% 26 - 50  6,63
25% 51 - 100  6,22
30% 101 - 250  5,81
40% 251 +  4,97
  • URL voor QR code: *

    Indien u iets anders wilt als een url link neem dan contact op met ons

  • Dit is een verplicht veld

Eigenschappen

Afmetingen 60 x 60 mm.
80 x 80 mm.
Bevestiging Gaatjes
Geen (standaard)
Zelfklevend
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Tafelnummerbordjes QR-code metaal look voor de horeca

Tafelnummerbordjes voor de horeca zijn standaard voorzien van een qr code en zelfklevende tape of bevestigingsgaten. Deze bordjes plakt u gemakkelijk op een tafel of met het gebruik van twee schroefjes. Standaard maken we deze met 2 gaatjes, wilt u er vier is dit ook mogelijk. Tafelbordjes klein of groot zijn perfect om bijvoorbeeld tafels te voorzien van een qr code in de horeca maar kunnen voor van alles gebruikt worden.

We kunnen in elke gewenst materiaal uw tafelbordjes produceren. Heeft u een afwijkende aanvraag? Laat het ons weten!

Wat zijn de voordelen van tafelnummers van Onlinenummer.com?

✓  Standaard met bevestigingsgaten of dubbelzijdig tape
✓  Gelasergraveerd
✓  Industriële kleuren
✓  Geen onderhoud nodig

Wilt u de goedkopere basic tafelnummers bestellen? Deze zijn op de vorige pagina te vinden en een goedkoper alternatief. Uiteraard kunnen we maken wat u wilt doordat wij de sepcialist zijn in maatwerk. Heeft u een idee? Laat het ons weten zodat we samen de leukste nummerplaatjes voor uw organisatie kunnen bedenken!

Klantenservice

Kunnen we u ergens mee helpen, we staan 5 dagen in de week voor u klaar.

Neem contact met ons op via de klantenservice.

U kunt ons ook bellen voor vrijblijvend advies! Vraag naar “Ben” van de afdeling graveerzaken voor al uw vragen over de beschikbare materialen.

023-5133080

Waarom Tafelnummerbordjes in metaallook of RVS-look

Tafelnummerbordjes gemaakt in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook zijn stijlvolle en duurzame bordjes die gebruikt worden om tafelnummers aan te geven. Deze bordjes zijn gemaakt van stevig materiaal, zoals kunststof of metaal, en zijn voorzien van een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook. Dit geeft het bordje een elegante en professionele uitstraling.

De tafelnummerbordjes zijn meestal voorzien van duidelijke teksten en afbeeldingen die laten zien welk tafelnummer erbij hoort. De teksten en afbeeldingen worden professioneel op het bordje gedrukt, zodat ze duidelijk leesbaar zijn en lang meegaan. Bovendien zijn de bordjes ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat ze bij de stijl en het ontwerp van de tafels passen.

Tafelnummerbordjes gemaakt in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame bordjes voor hun tafels. Het bordje is stevig en weerbestendig, waardoor het lang meegaat en goed bestand is tegen weersomstandigheden. Bovendien is het bordje ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat het bij de stijl en het ontwerp van de tafels past.

In het algemeen is een tafelnummerbordje gemaakt in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame bordjes voor hun tafels. Het bordje biedt duidelijke informatie over het tafelnummer en is stevig en weerbestendig, waardoor het lang meegaat en goed bestand is tegen weersomstandigheden. Bovendien is het bordje ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat het bij de stijl en het ontwerp van de tafels past.