Categorieën

Maatwerk aanvragen

Tafelnummerbordjes luxe metaallook (RVS-look, Messinglook, Bronslook)

 4,34 8,89 incl. BTW

Vanaf  3,59 excl. BTW

  • Cijfers invoeren als tekstreeks *

   Voer de cijfers komma gescheiden in zoals "140, 142, 144, 144a" of als reeks zoals "140 - 312 oneven".

   Let op, zonder nummers kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

   Min: 1 tekens

  • Cijfers als lijst aanleveren via bestand *

   Upload een bestand waarin elk gewenst nummer een eigen rij staat.Max. bestandsgrootte: 10 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf xla xls xlt xlw xlsx

  • Hoeveel plaatjes omvat je bestelling? Vul het aantal hieronder in en bekijk meteen je korting. *

  Eigenschappen

  Afmetingen 20 x 20 mm.
  40 x 40 mm.
  60 x 60 mm.
  80 x 80 mm.
  Bevestiging Gaatjes
  Geen (standaard)
  Zelfklevend
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

  Niet gevonden wat je zoekt?

  Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

  023- 5133080
  [email protected]

  Openingstijden

  Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

  Tafelnummerbordjes luxe metaal look voor de horeca

  Tafelnummerbordjes voor de horeca zijn standaard voorzien van zelfklevende tape of bevestigingsgaten. Deze nummers plakt u gemakkelijk op een tafel of met het gebruik van twee schroefjes. Standaard maken we deze met 2 gaatjes, wilt u er vier is dit ook mogelijk. Tafelbordjes klein of groot zijn perfect om bijvoorbeeld tafels te nummeren in de horeca maar kunnen voor van alles gebruikt worden.

  We kunnen in elke gewenst materiaal uw tafelbordjes produceren. Heeft u een afwijkende aanvraag? Laat het ons weten!

  Wat zijn de voordelen van tafelnummers van Onlinenummer.com?

  ✓  Standaard met bevestigingsgaten of dubbelzijdig tape
  ✓  Gelasergraveerd
  ✓  Industriële kleuren
  ✓  Geen onderhoud nodig

  Wilt u de goedkopere basic tafelnummers bestellen? Deze zijn op de vorige pagina te vinden en een goedkoper alternatief. Uiteraard kunnen we maken wat u wilt doordat wij de sepcialist zijn in maatwerk. Heeft u een idee? Laat het ons weten zodat we samen de leukste nummerplaatjes voor uw organisatie kunnen bedenken!

  Klantenservice

  Kunnen we u ergens mee helpen, we staan 5 dagen in de week voor u klaar.

  Neem contact met ons op via de klantenservice.

  U kunt ons ook bellen voor vrijblijvend advies! Vraag naar “Ben” van de afdeling graveerzaken voor al uw vragen over de beschikbare materialen.

  023-5133080

  Waarom Tafelnummerbordjes in metaallook of RVS-look

  Tafelnummerbordjes gemaakt in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook zijn stijlvolle en duurzame bordjes die gebruikt worden om tafelnummers aan te geven. Deze bordjes zijn gemaakt van stevig materiaal, zoals kunststof of metaal, en zijn voorzien van een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook. Dit geeft het bordje een elegante en professionele uitstraling.

  De tafelnummerbordjes zijn meestal voorzien van duidelijke teksten en afbeeldingen die laten zien welk tafelnummer erbij hoort. De teksten en afbeeldingen worden professioneel op het bordje gedrukt, zodat ze duidelijk leesbaar zijn en lang meegaan. Bovendien zijn de bordjes ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat ze bij de stijl en het ontwerp van de tafels passen.

  Tafelnummerbordjes gemaakt in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame bordjes voor hun tafels. Het bordje is stevig en weerbestendig, waardoor het lang meegaat en goed bestand is tegen weersomstandigheden. Bovendien is het bordje ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat het bij de stijl en het ontwerp van de tafels past.

  In het algemeen is een tafelnummerbordje gemaakt in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame bordjes voor hun tafels. Het bordje biedt duidelijke informatie over het tafelnummer en is stevig en weerbestendig, waardoor het lang meegaat en goed bestand is tegen weersomstandigheden. Bovendien is het bordje ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat het bij de stijl en het ontwerp van de tafels past.