Categorieën

Maatwerk aanvragen

Teakhout losse huisnummers 10 cm

 36,24 incl. BTW

Vanaf  29,95 excl. BTW

Het teakhouten huisnummer van 10 cm is een prachtig stukje ambachtelijk vakmanschap. Het is gemaakt van duurzaam en sterk teakhout, wat bekend staat om zijn lange levensduur en weerstand tegen weersinvloeden.

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  36,24
5% 2  34,43
10% 3 - 5  32,62
15% 6 - 9  30,81
20% 10 +  28,99
 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Teak houten huisnummer

Wat is er unieker dan een houten huisnummer? OnlineNummer.com maakt deze huisnummers van massief teakhout plaatmateriaal. Teakhout is een honingkleurig tropische hardhout dat zich uitermate goed leent voor producten die in de buitenlucht verblijven. Deze platen worden door ons middels een snijlaser in de juiste vorm gesneden. Teakhout heeft een prachtige, warme kleur met een uniek patroon van houtnerven. Vervolgens worden deze voorzien van wat noemen een vrouwtje/mannetje systeem. Dit is een bevestigingsmethode waarbij u dopjes in de muur schroeft en het huisnummer er zo op kan klikken. Het product staat dan automatisch op afstand van de muur.

Het materiaal is ook zeer duurzaam en weerbestendig, wat betekent dat het goed bestand is tegen rot, schimmel en insecten. Dit maakt het uitermate geschikt voor huisnummers die blootgesteld zijn aan weersomstandigheden. Teakhout biedt een unieke combinatie van duurzaamheid, esthetiek en gemak van onderhoud, waardoor het een gewilde keuze is voor huisnummers. Het materiaal teakhout is zeer kwalitatief en wordt veel gebruikt in de scheepsbouw. Deze buitenkwaliteit hout is dan ook zeer geschikt voor je woning.

Onderhoud huisnummer hout

Ondanks zijn natuurlijk beschermde eigenschappen van is het belangrijk om teakhout goed te behandelen om het hout zo lang mogelijk mooi te houden. Wij hebben daarom de huisnummers voorzien van een monocoat. Een monocoat zorgt ervoor dat het hout extra beschermd is tegen weersinvloeden en verkleuring. Herhaal dit proces 2 x per jaar voor het beste behoud van jouw huisnummer.

Monocoat teak is een gemakkelijke en effectieve manier om oppervlakken van hout te beschermen in de buitenlucht. In één laag beschermt deze olie het hout dat hecht aan de bovenste vezels van het hout. Teakhout heeft 2 x per jaar een olielaag nodig. Teakolie/bamboe olie is een voedende olie, meestal op basis van zuivere lijnolie. Het beschermt teakhout voor langere tijd tegen vervuiling of vergrijzing.

Eigenschappen

 • Plaatdikte: 9 mm.
 • Letterhoogte: 10 cm
 • Materiaal: teakhout
 • Bewerking: laser uitgesneden
 • Bevestiging: vrouwtje/mannetjesysteem / nokkensysteem
 • Reiniging: niet agressieve reinigingsmiddelen.
 • Toevoegingen: leverbaar in alfabet

Maatwerk

OnlineNummer.com levert ook maatwerk. Heeft u een andere maat, idee, vorm, lettertype of iets geheel anders voor ogen? Wij maken bijna alles en staan er in ieder geval voor open om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Hiernaast ziet u de contactgegevens om in één stap in contact te komen met één van onze productieprofessionals.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur