Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummer schrijfletter zwart 10cm.

 19,30 incl. BTW

Vanaf  15,95 excl. BTW

Een huisnummer dat 10 cm groot is en is uitgevoerd in schrijfletter is een grote, duidelijke manier om het huisnummer van uw woning te markeren. De schrijfletterstijl van het nummer geeft het ook een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  19,30
5% 2  18,33
10% 3 - 5  17,37
15% 6 - 9  16,41
20% 10 +  15,44
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Kunststof zwarte huisnummers

Deze zwarte huisnummers zijn direct vanuit de voorraad leverbaar. Doordat het een zeer diepe zwarte kleur heeft en het materiaal zeer kleurvast is blijven deze cijfers altijd de mooie diepe zwarte tonen behouden. Kunststof zwarte huisnummers is een serie die wij al jaren produceren en dat komt onder andere uit het feit dat dit een zeer duurzaam en kwalitatief product is. De losse huisnummers zijn van een thermoplastische kunststof genaamd plexiglas ook wel perspex genoemd. Dit huisnummer monteert u gemakkelijk met een nokkensysteem. Dit zijn vijzen die achter op het cijfer gelijmd zijn. U schroeft de rubberen dopjes op de juiste plek op de muur en klikt de vijzen hierin vast.

In de eigen werkplaats worden te meest actuele graveertechnieken en snijtechnieken gebruikt voor de vervaardiging van losse huisnummers en huisnummerborden.
Omdat wij alles zelf produceren, de materialen en de nieuwste technieken in huis hebben is er veel mogelijk. Wij kunnen deze perspex huisnummers bijvoorbeeld ook maken in een door u gewenste afmetingen en lettertype.

Eigenschappen:

  • Afmeting: 10 cm
  • Plaatdikte: 5 mm
  • Bevestiging: geleverd met nokkensysteem
  • Toevoegingen beschikbaar in de letters A, B en C
  • Afmeting toevoegingen: 6 cm

Overige informatie

Dit huisnummer is schoon te maken met alle niet-agressieve middelen. Gebruik enkel een microvezeldoek om krassen te voorkomen.

Klantenservice

Niet gevonden wat u zoekt? Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bekijk ook één van onze partners:

Onlinesafetyshop.com

Voor alle soorten ARBO & veiligheidsborden en stickers. Onlinesafetyshop.com is de specialist op het gebied van veiligheids en preventiemaatregelen. De juiste pictogrammen voor uw organisatie vindt u in het assortiment van Onlinesafetyshop.com

Mijnhartenwens.nl 

Voor alle soorten houten hobby artikelen per stuk of voor de retail.

MijnNaamplaat.nl

Voor alle soorten naamborden, maatwerk en bedrijfsborden bent u bij MijnNaamplaat al jaren aan het juiste adres. MijnNaamplaat is de grootste producent van de Benelux en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het fabriceren en bewerken van alles wat te maken heeft met zichtwerk.