Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummer blokletter zwart 10 cm.

 19,30 incl. BTW

Vanaf  15,95 excl. BTW

Dit Huisnummer blokletter van 10 cm is een stijlvolle en duurzame optie voor het aangeven van het huisnummer op een woning. De zwarte kleur geeft het cijfer een chique en professionele uitstraling.

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  19,30
5% 2  18,33
10% 3 - 5  17,37
15% 6 - 9  16,41
20% 10 +  15,44
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Zwarte huisnummers blokletter 10 cm

Deze zwarte huisnummers passen in iedere stijl en behoren daarom tot onze “evergreens”. Ze worden op afstand van de gevel gemonteerd. De huisnummers worden door ons voorzien van een nokkensysteem waardoor er een afstand van ongeveer 1,5 centimeter ontstaat achter het cijfer. Het materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van deze cijfers wordt ook wel PMMA genoemd. Dit is een transparant thermoplastisch kunststof dat beter bekend staat onder de namen perspex of plexiglas. Zwarte huisnummers zijn tijdloos en elegant.

Door het duurzame materiaal blijven ze daarnaast altijd een diepe zwarte kleur houden en zullen dus niet vervagen.

Eigenschappen

  • Afmeting: 10 cm
  • Plaatdikte: 5 mm
  • Bevestiging: Standaard geleverd met schroeven en afstand-houders
  • Toevoegingen beschikbaar in de letters A, B en C
  • Afmeting toevoeging: 6 cm

Overige informatie

Dit kunststof huisnummer is te reinigen met de gebruikelijke huishoudmiddelen. Met uitzondering van de reinigingsmiddelen die de stof ethanol bevatten. (alcoholbasis)

Bevestiging

Voordat u uw huisnummers monteert, dient u de gaten in de muur te boren op de juiste manier. U doet dit door de afstand tussen de afstandhouders hart op hart op te meten. Vervolgens boort u gaten in de muur, en plaatst u de pluggen. Als de afstandhouders zijn geplaatst dan kunt u het huisnummer gemakkelijk in de afstandhouder klikken. Voor handige bevestigingstrips verwijzen wij u graag naar onze blog.

Heeft u meer tips nodig voor de bevestiging? Vraag ons om hulp en wij helpen u graag.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen. Ga naar onze klantenservice pagina

Neem contact met ons op

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Ook een naambord op maat nodig?

Een unieke en persoonlijke naamplaat kan een leuke manier zijn om je huis, kantoor of kamer op te fleuren en te personaliseren. Bij mijnnaamplaat.nl kun je naamplaten ontwerpen en bestellen die speciaal voor jou gemaakt zijn. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen om je naamplaat mee te maken, zodat je zeker weet dat het precies is wat je zoekt. Kijk eens bij onze partner mijnnaamplaat.nl