Categorieën

Maatwerk aanvragen

Retro huisnummers

Emaille (look) huisnummers handgemaakt

Een emaille huisnummer koop je bij Onlinenummer.com, de groothandel voor huisnummerborden. Deze nieuwe substituut op emaille wordt in tegenstelling tot emaille gefabriceerd van meerdere lagen kunststof met vinylfolie.

De voordelen van een emaille look huisnummer van Onlinenummer.com

  • ✓   Voordelig alternatief op emaille
  • ✓   Geen onderhoud nodig en corrodeert niet i.t.t Emaille
  • ✓   Verantwoord product van gerecyclede kunststoffen

In de categorie Emaillelook huisnummers vind je huisnummers met een klassieke en elegante uitstraling. Als alternatief, als je interesse hebt in duurzame opties, kun je kijken naar stenen huisnummers. Voor een meer moderne uitstraling, bekijk moderne huisnummers.

Klassiek maar tijdloos

Emaille (look) huisnummerborden hebben het klassieke kenmerk overgenomen van emaille huisnummerborden. De huisnummerborden zijn door het 3D-effect, de diepe kleuren, de hoogglans en de weersbestendigheid een verbeterd alternatief op emaille.

Wij kunnen ook de ontwerpprincipes toepassen van eenheidsnormen zoals de NEN-1774. Wilt u dat uw producten voldoen aan de normen voor de nieuwbouw? Ook dit kan geregeld worden.

Bevestigingsmethode

Emaillelook huisnummerborden worden standaard voorzien van gaten en geleverd met schroefjes met rubberen ringetjes

Klantenservice

Kunnen we u ergens mee helpen? Voor al u vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

We staan graag voor u klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Waarom een Emaillelook huisnummer?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor emaillelook huisnummers. Sommige van de belangrijkste voordelen zijn:

Ze zijn gemakkelijk te lezen en te onthouden. Emaillelook huisnummers zijn vaak groter en dikker dan traditionele huisnummers, en hebben duidelijke en zichtbare cijfers en letters. Dit maakt de cijfers gemakkelijk te lezen en te onthouden, zelfs vanaf een afstand.

Onze huisnummers zijn stijlvol en passen bij verschillende soorten huizen. Emaillelook huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze bij een breed scala aan huizen passen. Ze kunnen een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling toevoegen aan elk huis.

Als je op zoek bent naar nieuwe huisnummers voor je huis, overweeg dan om emaillelook huisnummers te kopen. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te lezen en stijlvol, en ze zullen er jarenlang mooi uitzien. Kijk online of in een bouwmarkt in de buurt om verschillende emaillelook huisnummers te bekijken en kies een stijl die bij je huis past.