Categorieën

Maatwerk aanvragen

Horeca

Geef Uw Locatie een Professionele Uitstraling met Onlinenummer.com!

Ontdek op onlinenummer.com een uitgebreide selectie hoogwaardige en stijlvolle producten speciaal ontworpen voor de horeca. Of u nu op zoek bent naar tafelnummerbordjes, hotel kamernummers, etage aanduidingen, garderobenummers of kluisnummers, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften. Onze luxe metaallook tafelnummerbordjes, verkrijgbaar in RVS-look, Messinglook en Bronslook, voegen een vleugje elegantie toe aan uw eetgelegenheid. Voor een verfijnde uitstraling in uw hotel bieden we luxe kamernummers en etage aanduidingen in verschillende uitvoeringen, zoals Messinglook, Bronslook en RVS-look. Voor kleurrijke en duurzame opties kunt u kiezen uit onze etagenummers, tafelnummers, garderobenummers en kluisnummers.

Bij onlinenummer.com vinden horecaondernemers een breed scala aan hoogwaardige nummerbordjes, die zowel functioneel als prachtig vormgegeven zijn. Met prijzen variërend van €2,80 tot €83,00 excl. BTW, hebben we voor elk budget een passende oplossing. En het beste van alles is dat al onze producten direct op voorraad zijn. U hoeft dus niet lang te wachten om uw locatie een professionele uitstraling te geven.

Bezoek onlinenummer.com vandaag nog en ontdek onze uitgebreide collectie horeca nummerbordjes. Met onze hoogwaardige producten en gebruiksvriendelijke website maken we het gemakkelijk voor horecaondernemers om hun locatie te voorzien van kwalitatieve nummerbordjes. Geef uw gasten de beste ervaring en laat uw onderneming opvallen met onze stijlvolle nummerbordjes.

Tafelnummerbordjes

tafelnummerbordjes spelen een cruciale rol binnen de horeca, omdat ze de gasten essentiële informatie verschaffen. Ze zorgen ervoor dat gasten moeiteloos de tafel vinden die voor hen is gereserveerd en duidelijk weten waar ze plaats moeten nemen. De verscheidenheid aan tafelnummerbordjes is indrukwekkend, met een ruime keuze aan stijlen, formaten en materialen. Je hebt bijvoorbeeld de klassieke standaard tafelnummerbordjes, die eenvoudig en effectief zijn in hun doel. Voor een vleugje elegantie en een luxueuze uitstraling zijn er de luxe tafelnummerbordjes die een extra vleugje klasse aan de tafelsetting toevoegen. En voor een speelse twist zijn er zelfs tafelnummerbordjes verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee je een levendige en unieke sfeer creëert.

Met de voortdurende ontwikkeling van technologieën zijn er nu zelfs tafelnummerbordjes beschikbaar met geavanceerde functies, zoals QR-codes. Deze innovatieve tafelnummerbordjes zijn voorzien van een unieke QR-code, die gasten kunnen scannen met hun smartphone. Hierdoor kunnen ze direct toegang krijgen tot de digitale menukaart van het restaurant, wat zorgt voor een naadloze en moderne dinerervaring. Gasten kunnen eenvoudigweg hun telefoon tevoorschijn halen, de code scannen en onmiddellijk alle heerlijke gerechten en drankjes verkennen die het restaurant te bieden heeft. Dit zorgt niet alleen voor gemak en efficiency, maar ook voor een verhoogde interactie tussen de gasten en het menu.

Kortom, tafelnummerbordjes zijn van onschatbare waarde voor de horeca-industrie. Of het nu gaat om de klassieke varianten, de luxe opties, de kleurrijke alternatieven of de moderne QR-code versies, deze kleine borden vormen een onmisbaar instrument om gasten te begeleiden en een memorabele eetervaring te creëren. Door het gebruik van tafelnummerbordjes zorg je voor helderheid en efficiëntie in de horecagelegenheid, terwijl je tegelijkertijd een vleugje stijl en innovatie toevoegt aan de tafelsetting.

Tafelnummerbordjes met QR-code

Tafelnummerbordjes

met QR-code zijn een innovatieve toevoeging aan de horeca en winnen snel aan populariteit. Deze moderne oplossing biedt diverse voordelen voor zowel horecaondernemers als gasten. Met tafelnummerbordjes met QR-code kunnen gasten gemakkelijk en veilig de menukaart bekijken, zonder fysiek contact met een gedrukte versie. Dit is vooral relevant in tijden van verhoogde hygiëne-eisen, zoals tijdens de coronapandemie. Gasten kunnen de menukaart op hun eigen tempo bestuderen, zonder enige druk van het personeel om hun bestelling op te nemen.

Het gebruik van tafelnummerbordjes met QR-code biedt echter ook voordelen op de lange termijn. Horecaondernemers kunnen eenvoudig de menukaart aanpassen en bijwerken zonder herhaaldelijk nieuwe papieren menu's te hoeven laten drukken. Hierdoor besparen ze kosten en verminderen ze de verspilling van papier. Bovendien kunnen ze met de QR-code tafelnummerbordjes extra informatie verstrekken aan de gasten, zoals allergeneninformatie, speciale aanbiedingen of wijnsuggesties die perfect passen bij de gerechten op het menu.

De tafelnummerbordjes met QR-code creëren een naadloze en geavanceerde dinerervaring, waarbij gasten eenvoudig hun smartphone kunnen gebruiken om de QR-code te scannen en direct toegang te krijgen tot de digitale menukaart. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk voor gasten om hun keuzes te maken, maar ook voor horecaondernemers om wijzigingen aan te brengen in het menu of om seizoensgebonden gerechten toe te voegen. Het biedt een flexibiliteit die voldoet aan de wensen en behoeften van zowel de gasten als de ondernemers.

Tafelnummerbordjes met QR-code zijn een vooruitstrevende en effectieve manier om de gastervaring te verbeteren en tegelijkertijd te voldoen aan de moderne eisen van de horeca. Of het nu gaat om het waarborgen van de hygiëne, het efficiënt beheren van het menu of het creëren van een gepersonaliseerde dinerervaring, deze innovatieve tafelnummerbordjes zetten de horeca-industrie in beweging naar een digitale en geoptimaliseerde toekomst.

Hotelkamernummers

Hotelkamernummers zijn net zo belangrijk als tafelnummers in de horeca. Het is belangrijk dat gasten hun kamer snel en gemakkelijk kunnen vinden. Hotelkamernummers worden vaak weergegeven op een bordje bij de ingang van de kamer. Er zijn verschillende kleuren waaruit hotelkamernummers gemaakt kunnen worden, waaronder messing, RVS en bronslook. Deze kleuren hebben elk hun eigen uitstraling en kunnen bijdragen aan de sfeer die het hotel wil creëren. Zo kan messing een elegante uitstraling geven en bijdragen aan een chique sfeer, terwijl RVS een moderne en strakke uitstraling kan geven. Bronslook daarentegen kan een warme en uitnodigende sfeer creëren, waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Garderobenummers

Gegraveerde kunststof garderobenummers worden steeds populairder in de horeca en bij evenementen. Deze nummers zijn gemaakt van duurzaam kunststof en worden gegraveerd met de gewenste nummers. Dit heeft als voordeel dat de nummers niet vervaagd raken of onleesbaar worden, in tegenstelling tot papieren of plastic kaartjes. Bovendien zijn de gegraveerde kunststof garderobenummers herbruikbaar, waardoor het milieu minder belast wordt.

Het gebruik van gegraveerde kunststof garderobenummers biedt niet alleen praktische voordelen, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van een evenement. Zo kunnen de garderobenummers gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de naam of het logo van het evenement of de locatie. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en kan het evenement extra cachet geven.

Etageaanduidingen

In grote gebouwen, zoals hotels en kantoorgebouwen, worden etageaanduidingen gebruikt om aan te geven op welke verdieping men zich bevindt. Etageaanduidingen worden vaak weergegeven op een bordje bij de lift of trap. Naast de standaard kunststof etagenummers/verdiepingsborden zijn er nu ook luxere varianten beschikbaar. Deze zijn gemaakt van kunststof met een metaalachtige uitstraling. Het materiaal heeft niet alleen de kleur van brons, messing of roestvrij staal, maar ook de borstelstrepen. Hierdoor zijn ze bijna niet te onderscheiden van echt metaal.