Categorieën

Maatwerk aanvragen

Houten huisnummers

Houten huisnummers kopen bij onlinenummer.com

Houten huisnummers zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame en natuurlijke huisnummerborden. Bij Onlinenummer.com kunt u terecht voor een uitgebreide collectie houten huisnummers van hoogwaardige kwaliteit. Onze huisnummerborden worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Velserbroek, waar wij gebruik maken van de nieuwste lasertechnieken om de mooiste en meest gedetailleerde ontwerpen te maken.

Binnen de categorie Houten huisnummers ontdek je huisnummers gemaakt van warme, natuurlijke materialen. Als je meer variatie wilt, neem dan een kijkje bij moderne huisnummers voor eigentijdse ontwerpen. Voor weerbestendige opties, overweeg metalen huisnummers.

Wij begrijpen als geen ander dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen belangrijk zijn in de huidige tijd. Daarom gebruiken wij alleen FSC-gecertificeerd teakhout voor onze huisnummers. Dit betekent dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en dat er geen bijdrage wordt geleverd aan ontbossing. Bovendien is teakhout een zeer robuuste en harde houtsoort, waardoor onze houten  huisnummerborden weerbestendig zijn en een lange levensduur hebben.

Een ander voordeel van onze houten huisnummers is dat ze perfect passen in de botanische woonsfeer. Het natuurlijke karakter van het teakhout zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling die goed past bij een natuurlijke inrichting. Onze houten huisnummers zijn dan ook de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een huisnummerbord dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van de woning.

Wat zijn de voordelen van houten huisnummers van Onlinenummer.com?

✓    FSC verantwoord product(Geen bijdrage aan ontbossing)
✓    Robuuste en harde houtsoorten. (weerbestendig) Teakhout
✓    Past perfect in de botanische woonsfeer

Verantwoord product en FSC

Onlinenummer.com houdt rekening met mens en milieu. Bij de inkoop van hout selecteren wij enkel hout dat het FSC-keurmerk draagt. Dit betekent dat de boomkap van het hout niet bijdraagt aan ontbossing en dat er gelet wordt op de herplanting van het bos en de arbeidsomstandigheden waarin de boswerkers hun werkzaamheden verrichten.

De huisnummers worden middels onze lasermachines op maat gesneden en gemarkeerd. Onlinenummer.com maakt gebruik van de meest innovatieve lasermethoden om uw product zo secuur en laserprecies te snijden en te markeren. In principe hanteren wij de ontwerpprincipes zoals lettertype, letterhoogte, om het bord qua uiterlijk zo mooi mogelijk uit te laten komen.

Wij kunnen ook de ontwerpprincipes toepassen van eenheidsnormen zoals de NEN-1774. Wilt u dat uw producten voldoen aan de normen voor de nieuwbouw? Ook dit kan geregeld worden.

Bevestigingsmethode

Teakhouten huisnummerborden worden standaard geleverd met een vrouwtje/mannetjesysteem.

Klantenservice

Bij Onlinenummer.com staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en wensen omtrent huisnummers en huisnummerborden. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder telefoon en e-mail . Of u nu op zoek bent naar advies over welk huisnummer het beste bij uw woning past of hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw bestelling, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een uitstekende service.

Naast onze klantenservice bieden wij ook een uitgebreide collectie huisnummers en huisnummerborden van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar moderne huisnummers van RVS, klassieke huisnummers van messing of natuurlijke houten huisnummers, bij Onlinenummer.com vindt u het allemaal. Onze huisnummerborden worden vervaardigd met de nieuwste technieken en materialen, waardoor ze niet alleen mooi en stijlvol zijn, maar ook weerbestendig en duurzaam

Wij staan graag voor u klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wat zijn houten huisnummers?

Houten huisnummers zijn huisnummers die zijn gemaakt van hout. Ze zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en warme uitstraling voor hun huis.

Er zijn verschillende soorten houten huisnummers die tegenwoordig op de markt zijn. Sommige van de meest voorkomende zijn:

Houten huisnummers die zijn gemaakt van massief hout. Deze nummers zijn stevig en duurzaam, en ze zullen jarenlang mooi blijven als ze goed worden onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, van donker eiken tot licht bamboe, zodat je een stijl kunt kiezen die bij je huis past.

Houten huisnummers die zijn gemaakt van geschilderd hout. Deze nummers zijn gemakkelijker te onderhouden dan massief houten nummers, omdat ze al geschilderd zijn in de kleur naar keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, van felrood tot subtiel wit, zodat je een kleur kunt kiezen die bij je huis past.

Houten huisnummers die zijn gemaakt van gegraveerd hout. Deze nummers hebben cijfers en letters die in het hout zijn gegraveerd, waardoor ze een uniek en sierlijk uiterlijk hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, zodat je een stijl kunt kiezen die bij je huis past.

Als je op zoek bent naar nieuwe huisnummers voor je huis, overweeg dan om houten huisnummers te kopen. Ze zijn natuurlijk, stijlvol en duurzaam, en ze zullen een warme en aantrekkelijke uitstraling toevoegen aan je huis. Kijk online of in een bouwmarkt in de buurt om verschillende houten huisnummers te bekijken en kies een stijl die bij je huis past.