Categorieën

Maatwerk aanvragen

Standaard huisnummers

Standaard huisnummer bordjes aluminium geperst

Standaard huisnummer bordjes van geperst aluminium worden in eigen fabriek geproduceerd. Deze categorie omvat die huisnummerborden die bij de bouw van een woning gebruikt worden. Wilt u een standaard huisnummer dat overeenkomt met de rest van de straat? Deze huisnummers zijn daar uitermate geschikt voor.

Wat zijn de voordelen van een standaard huisnummer bordje van Onlinenummer.com?

  • ✓   Standaard volgens basis bouwprincipes(komt overeen met de straat)
  • ✓   Staffelkorting bij afname meerdere platen
  • ✓   Ook voor andere toepassingen zoals campingplaatsen

OnlineNummer.com

Onlinenummer.com is de groothandel voor alles op het gebied grafische nummering. Heeft u een situatie waarbij u grotere aantallen cijferplaatjes wil installeren. We geven u graag advies op de situatie die bij u van toepassing is.

Goedkope huisnummerbordjes

Bij onlinenummer kun je terecht voor goedkope huisnummerbordjes. Hoe meer huisnummerbordjes je bestelt, hoe hoger de staffelkorting die je ontvangt. Dit betekent dat je bij grotere aantallen flink kunt besparen op de kosten van je huisnummerbordjes. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig huisnummerbordje of een luxere variant, bij onlinenummer is er voor ieder wat wils. Daarnaast kun je gemakkelijk online je bestelling plaatsen en wordt deze snel bij je thuis bezorgd.

Nen-1774

We produceren deze huisnummerborden standaard volgens de NEN-1774.

Dit is de eenheidsnorm die de ontwerpprincipes vastlegt zoals het lettertype en letterhoogte. Om gemakkelijk de eenheid van bestaande(bij de bouw opgeleverde) huisnummerborden over te nemen. Zo heeft u het originele huisnummerbord voor uw huis.

Klantenservice

Kunnen we u ergens mee helpen? Voor al u vragen zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

We staan graag voor u klaar!

[email protected]

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur