Categorieën

Maatwerk aanvragen

Stenen huisnummers

Stenen Huisnummers

Huisnummerbordjes van hardsteen, leisteen of betonlook besteld u eenvoudig en snel op Onlinenummer.com. Wilt u uw VVE, organisatie, advocatenkantoor of hotelketen voorzien van hoogkwalitatieve, robuuste huisnummers? Onlinenummer.com is de partij die u zoekt. We denken graag met u mee en helpen u zo de juiste producten voor uw situatie in te zetten.

Wat zijn de voordelen van een stenen huisnummerborden van Onlinenummer.com?

  • ✓   Uitgesneden uit massief stenen tegels(Belgisch blauwe hardsteen of Leisteen)
  • ✓   Uniek natuurproduct (elke plaat is uniek)
  • ✓   Klassieke uitstraling in een nieuw jasje (laserinscriptie) 

In de categorie Stenen huisnummers vind je huisnummers gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen. Als je een meer moderne uitstraling wilt, kijk dan eens bij moderne huisnummers. Voor flexibele en tijdelijke opties, bekijk sticker huisnummers.

Bent u op zoek naar meerdere huisnummerborden of losse cijfers van steensoorten? We maken alles in de eigen fabriek van de hoogkwalitatieve steensoorten. Wij beschikken over de laatste technieken en machines om de huisnummers zeer secuur te voorzien van tekst(Lasermarkering), in de juiste maat en vorm te snijden(watersnijden) en te behandelen middels de juiste middelen.

Productie

Onlinenummer.com heeft altijd oog voor de uiterlijke kenmerken van een plaats en gebruiken dan ook het principe om het bordje voor het oog zo mooi mogelijk te maken. Wij kunnen ook de ontwerpprincipes toepassen van eenheidsnormen zoals de NEN-1774. Wilt u een serie laten produceren volgens een van deze principes? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of geef dit aan in de opmerkingen.

Materiaal

De stenen huisnummerborden worden door ons altijd voorzien van een lasermarkering. Bij leisteen en hardsteen worden de cijfers dan lichtgrijs. Onlinenummer.com heeft nieuw in het assortiment de Betonlook huisnummers.

Bevestigingsmethode

De natuurstenen huisnummerborden worden standaard voorzien van wat we noemen het vrouwtjes/mannetje systeem. U schroeft de vrouwtjes op de muur waarna de mannetjes die op het huisnummer of de huisnummerplaat gelijmd zijn hier gemakkelijk in vast klikken.

Klantenservice

Kunnen wij u ergens mee helpen? Voor al u vragen zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wat zijn Huisnummerborden van steen

Huisnummerborden van steen zijn een elegante en duurzame manier om het huisnummer van een woning aan te geven. Deze borden zijn gemaakt van natuursteen, zoals Belgisch blauwe hardsteen of Leisteen, en zijn vaak voorzien van het huisnummer en de naam van de straat in reliëf gegraveerd. Dit geeft de borden een exclusief en klassiek uiterlijk.

Omdat steen een sterk en duurzaam materiaal is, zijn deze borden zeer weerbestendig en zullen ze jarenlang meegaan, zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Bovendien kan het gebruik van natuursteen een mooie aanvulling zijn op de architectuur van een woning.

In sommige gevallen kunnen huisnummerborden van steen ook worden aangepast met afbeeldingen of symbolen die de bewoners van de woning weergeven, zoals een initialen of een familiewapen. Over het algemeen zijn stenen huisnummers een prachtige en functionele manier om het huisnummer van een woning te markeren.