Categorieën

Maatwerk aanvragen

Metalen huisnummers

RVS huisnummer voordelig online kopen

Huisnummers RVS bestel je bij onlinenummer.com. In de werkplaats in Velserbroek nabij Haarlem worden al meer dan 30 jaar menig huisnummerborden gefabriceerd.

Doordat Onlinenummer.com alle kennis in huis heeft kunnen we menig bedrijf, instelling, VVE, woningbouwcorporatie voorzien van de juiste en beste kwaliteit huisnummers.

Wat zijn de voordelen van een huisnummer van onlinenummer.com?

  • ✓   Roestvrij staal (weinig onderhoud nodig)  
  • ✓   Blinde bevestiging of bijpassende schroeven
  • ✓   Tijdloos design

Bent u op zoek naar meerdere huisnummers van metaal? We maken alles in de eigen fabriek van de hoogkwalitatieve materialen. Een greep uit het metalen assortiment zijn: RVS, messing en aluminium. Een recente aanvulling van ons assortiment zijn de metaallook kunststof huisnummers.

Als u op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp, zijn Metalen huisnummers een uitstekende keuze. Voor huisnummers met extra flair, bekijk emaillelook huisnummers. Als u een breed scala aan ontwerpen wilt, neem dan een kijkje bij moderne huisnummers.

Klantenservice

Kunnen we u ergens mee helpen? Voor al u vragen zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

We staan graag voor u klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wat zijn metalen huisnummers?

Metalen huisnummers zijn huisnummers die zijn gemaakt van metalen materialen zoals messing en roestvrij staal (rvs). Messing en rvs zijn stevige en duurzame materialen die bestand zijn tegen weersomstandigheden en krassen, en daarom zijn ze een populaire keuze voor huisnummers.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor metalen huisnummers in messing of rvs voor hun huis. Sommige van de belangrijkste voordelen zijn:

Ze zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden. Messing en rvs zijn stevige en duurzame materialen die niet snel krassen of afbladderen, en metalen huisnummers in messing of rvs zullen er jarenlang mooi blijven uitzien. Ze zijn gemakkelijk te lezen en te onthouden. Metalen huisnummers in messing of rvs zijn vaak groter en dikker dan traditionele huisnummers, en ze hebben duidelijke en zichtbare cijfers en letters. Dit maakt ze gemakkelijk te lezen en te onthouden, zelfs vanaf een afstand. Ze zijn stijlvol en passen bij verschillende soorten huizen. Metalen huisnummers in messing of rvs zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, waardoor ze bij een breed scala aan huizen passen.

Ze kunnen een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling toevoegen aan elk huis.
Als je op zoek bent naar nieuwe huisnummers voor je huis, overweeg dan om metalen huisnummers van te kopen.

RVS huisnummers

Bent u op zoek naar een nieuwe huisnummerbord die uw huis een stoere en stijlvolle uitstraling geeft? Dan zijn onze RVS huisnummers wellicht de juiste keuze voor u. Onze RVS huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Deze huisnummers zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook zeer duurzaam en onderhoudsvrij. RVS, oftewel roestvrij staal, is een sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Zoals de naam al aangeeft, roest dit materiaal niet. Hierdoor is het zeer geschikt als naam- of huisnummerbord. Bovendien worden de gewenste nummers op de plaat gelaserd, waardoor de tekst altijd zwart is en er nooit meer af gaat. Dit zorgt ervoor dat uw huisnummer altijd goed leesbaar blijft en dat u er jarenlang plezier van heeft.

Onze huisnummers zijn niet alleen geschikt voor mensen die van strak en zakelijk houden, maar ook voor degenen die van klassieke elegantie houden. Het materiaal heeft namelijk een tijdloze uitstraling en past bij vrijwel elk type woning. Kortom, als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle toevoeging aan uw woning, dan zijn onze RVS huisnummers de juiste keuze. Bekijk ons assortiment en kies de vorm en maat die het beste bij uw woning past.