Categorieën

Maatwerk aanvragen

Kunststof huisnummerbordjes

Kunststof huisnummerbordjes voor een goedkope prijs

Bij onlinenummer.com kan je eenvoudig en snel jouw kunststof huisnummerbordjes bestellen. Het mooie van onze service is dat wij al onze producten op maat maken voor onze klanten. Onze fabriek in Velserbroek produceert deze huisnummerbordjes met grote precisie en aandacht voor detail.

Onlinenummer.com richt zich voornamelijk op grotere serieproducties. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige huisnummerbordjes tegen een scherpe prijs. Bovendien bieden wij bij grotere aantallen een aantrekkelijke stapelkorting aan.

Kunststof huisnummers bieden betaalbare en veelzijdige opties voor huisnummeraanduiding. Voor een meer traditionele uitstraling kun je standaard huisnummers overwegen. Voor een duurzamere keuze, bekijk stenen huisnummers.

Heb je voor jouw organisatie grote aantallen huisnummers of cijferplaten nodig? Ons productieteam staat dagelijks klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

De soorten bedrijven waar wij zaken mee doen:

 • VVE’s
 • Gemeentes
 • Woningcorporaties
 • Aannemersbedrijven
 • Bouwbedrijven
 • technische groothandels
 • Projectontwikkelaars

Productie en mogelijkheden

In onze werkplaats hanteren we de ontwerpprincipes voor het beste uiterlijke resultaat. We kunnen ook de Europese/Nederlandse ontwerpprincipes uit de NEN-1774 toepassen. Dit is het ontwerpprincipe dat gebruikt wordt voor de standaardisering van huisnummers. /in de nieuwbouw is dit veelgebruikt principe. Wilt u dat we deze principes toepassen dan kunt u dit aangeven in de opmerkingen.

Bovenstaande plaatjes zijn bruikbaar voor velen doeleinden! We hebben de meest gangbare voor u op een rijtje gezet maar u kunt ze ook bestellen voor andere doeleinden. Voel u dus vrij om een andere tekst of cijfer te plaatsen dan de pagina beschrijft.

We hebben naast kunststof huisnummers gekleurd en wit ook bijvoorbeeld dieptebordjes, etage aanduidingen luxe en standaard, tafelnummers luxe en standaard, sleutellabels en naamplaathouders met nummer.

Materiaal en mogelijkheden

 • ✓   Bij ons gegraveerd met scherpe frees
 • ✓   Geen sprake van vervaging
 • ✓   Superkwaliteit
 • ✓   Verschillende kleurcombinaties mogelijk

Bevestigingsmethode

Soorten bevestigingsmethodes:
- Zonder gaatjes
- Met gaatjes
- Met zelfklevende tape

Klantenservice

Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een uitstekende service te bieden en ze te helpen bij alle vragen en problemen die ze hebben. Daarom zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden.

Onze klantenservice is goed bereikbaar en u kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons telefonisch bereiken, via de mail, of via onze website. Ons team van experts staat altijd voor u klaar en zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. We begrijpen dat uw tijd waardevol is en dat u niet wilt wachten op een antwoord, daarom doen we ons uiterste best om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.

We staan voor je klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Wat zijn kunststof huisnummers

Onze kunststof huisnummers zijn huisnummers die zijn gemaakt van kunststof. Kunststof is een synthetisch materiaal dat wordt gemaakt door de chemische verbinding van organische verbindingen. Het is stevig, duurzaam en gemakkelijk te verwerken, en daarom is het een populaire keuze voor huisnummers.

Er zijn verschillende soorten kunststof huisnummers die tegenwoordig op de markt zijn. Sommige van de meest voorkomende zijn:

Kunststof huisnummerbordjes die zijn gemaakt van plastic.

Dit is een stevig en duurzaam type kunststof dat bestand is tegen weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. Het is ook licht van gewicht en gemakkelijk te bewerken, waardoor het een populaire keuze is voor huisnummers.

Kunststof huisnummers die zijn gemaakt van polypropyleen.

Dit is een flexibel en sterk type kunststof dat gemakkelijk te bewerken is. Het is bestand tegen krassen en afbladderen, en het is ook waterbestendig, waardoor het een goede keuze is voor huisnummers.

Kunststof huisnummers die zijn gemaakt van polycarbonaat.

Dit is een type kunststof dat sterk en duurzaam is. Het is bestand tegen UV-straling en weersomstandigheden, en het is ook gemakkelijk te bewerken, waardoor het een populaire keuze is voor huisnummers.

Onze kunststof huisnummerbordjes zijn een duurzame en stijlvolle manier om ervoor te zorgen dat bezoekers het juiste huis kunnen vinden. Ze zijn stevig en bestand tegen weersomstandigheden, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je een set kunststof huisnummers kunt kiezen die bij jou past.

Hoogwaardige Kunststof huisnummerbordjes voor VvE's en Projectontwikkelaars bij onlinenummer.com

Onlinenummer.com biedt Kunststof huisnummerbordjes aan voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's) en Projectontwikkelaars. Deze huisnummerbordjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant.

De Kunststof huisnummerbordjes van onlinenummer.com zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te bevestigen aan de muur of deur van een woning of appartement.

Kortom, de Kunststof huisnummerbordjes van onlinenummer.com zijn een praktische en mooie oplossing voor VvE's en Projectontwikkelaars die op zoek zijn naar hoogwaardige huisnummerbordjes voor hun panden.