Categorieën

Maatwerk aanvragen

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Kan ik zelf het materiaal aanleveren voor een productie?

Dit is een veelgestelde vraag die wij regelmatig ontvangen bij mijn OnlineNummer.com. Wij begrijpen dat u wellicht al beschikt over materialen die u graag wilt gebruiken voor uw productie. Toch is het niet altijd mogelijk om zelf materiaal aan te leveren. Dit heeft te maken met de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze productieprocessen. Wij werken namelijk uitsluitend met hoogwaardige materialen en willen er zeker van zijn dat deze materialen voldoen aan onze kwaliteitseisen en geschikt zijn voor onze machines.

Wij gebruiken daarom in de meeste gevallen onze eigen materialen voor onze producties. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en de levertijd te garanderen. Mocht u echter toch graag uw eigen materiaal willen gebruiken voor een productie, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Heeft u een product bij ons besteld en wilt u hier een aanpassing op laten maken? Dan is dit in sommige gevallen mogelijk na overleg met een medewerker. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de beste aanpak en kunnen u helpen om uw wensen te realiseren.

Bij mijn OnlineNummer.com staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij werken daarom met de beste materialen en zetten ons in om onze klanten de beste service te bieden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies op maat wenst. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.