Categorieën

Maatwerk aanvragen

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij ons heeft u als klant een ruime keuze aan betaalmethoden waarmee u uw aankopen gemakkelijk en veilig kunt afrekenen. Wij begrijpen namelijk dat iedere klant zijn of haar eigen voorkeur heeft als het gaat om online betalingen. Bovendien kunt u ook kiezen voor betaling via een factuur, mocht u dat prettiger vinden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gemakkelijk en veilig kunnen betalen en daarom bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan.

Ideal

Met iDEAL kunt u gemakkelijk en veilig online betalen. Het is een populaire betaalmethode in Nederland en wordt ondersteund door bijna alle banken. Door middel van iDEAL kunt u direct betalen via uw vertrouwde online bankomgeving.

Sepa overboeking

Met Sepa overboeking kunt u internationaal betalen binnen Europa. Het is een veilige en betrouwbare betaalmethode waarbij u handmatig het bedrag overmaakt via uw bankrekening.

EPS

Voor klanten uit Oostenrijk bieden wij EPS aan als betaalmethode. Met EPS kunt u online betalen via uw Oostenrijkse bank. Het is een snelle en veilige manier van betalen.

Giropay

Voor klanten uit Duitsland is er Giropay beschikbaar. Het is een online betaalmethode waarbij u gebruikmaakt van uw vertrouwde online bankomgeving. Met Giropay kunt u eenvoudig en veilig online betalen.

Paypal

PayPal is een wereldwijde betaalmethode waarmee u gemakkelijk online kunt betalen. Het is een veilige manier van betalen waarbij uw gegevens goed beschermd zijn. Met PayPal kunt u ook geld overmaken naar anderen en aankopen doen bij internationale webwinkels.

Bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Het is een veilige en betrouwbare manier van betalen via uw Belgische bankrekening. U kunt met Bancontact eenvoudig online betalen.

Sofort Überweisung

Sofort Überweisung is een populaire betaalmethode in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een directe bankoverschrijving waarbij het bedrag direct van uw bankrekening wordt afgeschreven. Het is een veilige en betrouwbare betaalmethode.

Apple pay

Met Apple Pay kunt u gemakkelijk en veilig betalen met uw iPhone, iPad of Apple Watch. U kunt uw kaarten toevoegen aan de Wallet app op uw Apple apparaat en vervolgens betalen door middel van Face ID, Touch ID of een pincode.

Google pay

Google Pay is een digitale portemonnee waarmee u eenvoudig online kunt betalen met uw Android telefoon of tablet. U kunt uw kaarten toevoegen aan Google Pay en vervolgens betalen door middel van uw apparaat te ontgrendelen en deze tegen de betaalterminal te houden.