Categorieën

Maatwerk aanvragen

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Ik heb een product besteld, kan ik hierin nog wijzigingen doorvoeren?

Wanneer u een product heeft besteld en u overweegt om wijzigingen aan te brengen aan uw bestelling, is het belangrijk om te weten dat dit afhankelijk is van verschillende factoren. Het tijdstip waarop u de wijziging wilt doorvoeren en het moment waarop u de bestelling heeft geplaatst, spelen hierbij een belangrijke rol.

Als er te veel tijd is verstreken tussen het moment van uw bestelling en het moment waarop u ons op de hoogte brengt van de wijziging, kan het zijn dat het product of de serie producten al geproduceerd zijn en dat we daarom helaas niets meer (kosteloos) aan uw bestelling kunnen veranderen. Om dit te voorkomen is het van belang dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Indien u toch wijzigingen wenst aan te brengen aan uw bestelling, kunt u ons het beste zo snel mogelijk een e-mail sturen waarin u aangeeft wat er gewijzigd dient te worden. Vergeet daarbij niet om het ordernummer te vermelden, zodat we uw bestelling snel kunnen terugvinden. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren en u informeren over de mogelijkheden.

Wij begrijpen dat het soms last minute kan zijn wanneer u zich realiseert dat u iets wilt wijzigen aan uw bestelling. Daarom doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te kijken wat er nog mogelijk is om aan uw wensen tegemoet te komen. Echter, we kunnen helaas geen garanties bieden dat we alle wijzigingen nog kunnen doorvoeren nadat de productie al gestart is.

Wij hopen dat dit antwoord uw vraag beantwoordt en dat u nu meer duidelijkheid heeft over het wijzigen van uw bestelling. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.