Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Standaard aluminium geprint NEN-1774

 5,00 8,00 excl. BTW

Vanaf  6,05 incl. BTW

Let op! de minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks

 • Cijfers invoeren als tekstreeks *

  Voer de cijfers komma gescheiden in zoals "140, 142, 144, 144a" of als reeks zoals "140 - 312 oneven".

  Let op, zonder nummers kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

  Min: 1 tekens

 • Cijfers als lijst aanleveren via bestand *

  Upload een bestand waarin elk gewenst nummer een eigen rij staat.Max. bestandsgrootte: 10 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf xla xls xlt xlw xlsx

 • Hoeveel plaatjes omvat je bestelling? Vul het aantal hieronder in en bekijk meteen je korting. *

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Huisnummer / standaard huisnummerbord

Zoek je een vervanger voor je standaard huisnummerbord dat overeenkomt met de rest van de straat? Dan ben je aan het juiste adres, want wij bieden een prachtig aluminium huisnummer aan. De NEN1774 norm beschrijft de opmaak van het bord, zoals we deze ook bij standaard huisnummerbordjes zien. Dit komt dus volledig overeen met de bij de bouw geplaatste huisnummers van jouw woning.

Wat zijn de voordelen van een NEN-1774 huisnummer van Onlinenummer.com?

 • ✓   Staffelkorting bij 2+ huisnummers
 • ✓   Volgens NEN-1774
 • ✓   Voor woningbouw, projectontwikkelaars en meer (bijv. plaatsnummers)
 • ✓   Geen enkele vorm van onderhoud nodig

NEN-1774

De NEN-1774 bestaat uit de Europese ontwerpprincipes voor een standaardisering van huisnummers. Deze regel(norm) is gericht op de cijferhoogte, tekenafstand en het gebruikte font. De standaard gegraveerde huisnummers voldoen altijd aan deze norm. Alle andere huisnummerborden kunnen we ook eventueel voorzien van een NEN-ontwerprincipe. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Huisnummerbordjes zijn een noodzakelijk onderdeel van elk huis, omdat ze helpen bij het aanwijzen van het juiste huisnummer. Dit is vooral belangrijk voor bezoekers en leveranciers die op zoek zijn naar een specifiek huis. Een populaire optie voor huisnummerbordjes is het standaard model dat is geprint op aluminium.

Dit aluminium huisnummer is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en tijd. Het materiaal is sterk en licht van gewicht, wat betekent dat het gemakkelijk te bevestigen is aan de muur van uw huis. Bovendien is het aluminium materiaal gemakkelijk te onderhouden en vereist weinig tot geen extra zorg om het eruit te laten zien als nieuw.

De geprinte tekst op de huisnummerbordjes is duidelijk leesbaar en gemakkelijk te zien, zelfs vanaf enige afstand. Dit maakt het makkelijk voor bezoekers om het juiste huis te vinden en voorkomt verwarring. Bovendien is de geprinte tekst kleurecht, wat betekent dat de kleuren van het bord niet zullen vervagen of verbleken, zelfs na veelvuldig gebruik.

Er zijn verschillende maten en stijlen beschikbaar voor de standaard aluminium huisnummerbordjes, zodat u er een kunt kiezen die bij uw huis past. Bovendien kunt u de tekst op het bord aanpassen om uw huisnummer en eventueel uw naam of initialen te laten printen.

In het algemeen zijn het standaard aluminium huisnummer een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle optie voor hun huisnummerbordjes. Ze zijn gemakkelijk te lezen, duurzaam en bieden veel flexibiliteit in stijl en personalisatie.