Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummerbord Standaard aluminium geprint NEN-1774

 7,26 incl. BTW

Vanaf  6,00 excl. BTW

Let op! de minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  7,26
5% 2 - 5  6,90
10% 6 - 10  6,53
15% 11 - 25  6,17
20% 26 - 50  5,81
25% 51 - 100  5,45
30% 101 - 250  5,08
40% 251 +  4,36
 • Bevestigingssetje *

 • Cijfers / Letters invoeren als tekstreeks *

  Voer de cijfers komma gescheiden in zoals "140, 142, 144, 144a" of als reeks zoals "140 - 312 oneven".

  Let op, zonder nummers kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

  Min: 1 tekens

 • Hoeveel plaatjes omvat je bestelling? Vul het aantal hieronder in en bekijk meteen je korting. *

 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Voordelig Alternatief met Aluminium Look: NEN-1774 Aluminium Huisnummerborden

Op zoek naar een budgetvriendelijk alternatief met de verfijnde uitstraling van aluminium? Maak kennis met onze aluminium huisnummerborden die niet alleen je portemonnee sparen, maar ook voldoen aan de NEN-1774 norm. Deze huisnummers zijn de ideale manier om uniformiteit in de straat te behouden. Lees verder om te ontdekken waarom onze huisnummerborden met aluminium look een slimme en stijlvolle keuze zijn.

NEN-1774 Norm en Budgetvriendelijk Design

✓ Profiteer van staffelkorting bij aanschaf van 2 of meer huisnummers. ✓ Ontworpen volgens de NEN-1774 norm voor uniformiteit. ✓ Perfect voor woningbouw, projectontwikkelaars en meer, inclusief plaatsnummers. ✓ Onderhoudsvrij, wat gemak en duurzaamheid biedt.

Standaardisatie met een Aluminium Look: NEN-1774 Huisnummerborden

De NEN-1774 norm, gebaseerd op Europese ontwerpprincipes, garandeert gestandaardiseerde huisnummers. Hierbij wordt gelet op cijferhoogte, tekenafstand en lettertype. Onze huisnummers met de look van aluminium voldoen volledig aan deze norm. Als je wenst, kunnen we ook andere huisnummerborden aanpassen naar de NEN-ontwerpprincipes. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Duidelijke Identificatie

Huisnummerborden zijn essentieel om je huis te vinden. Onze huisnummerborden met aluminium look zijn een uitstekende keuze. Gemaakt van duurzaam materiaal, doorstaan ze moeiteloos weersinvloeden. Het lichte maar sterke materiaal is eenvoudig aan de muur te monteren en behoeft minimaal onderhoud voor een frisse uitstraling.

Leesbaarheid en Duurzaamheid Gecombineerd

Onze huisnummerborden hebben heldere, duidelijk leesbare geprinte tekst die zelfs op afstand goed zichtbaar is. Hierdoor wordt verwarring geminimaliseerd en wordt het vinden van het juiste huis vergemakkelijkt. De kleurechte geprinte tekst behoudt zijn levendige uitstraling, zelfs na intensief gebruik, waardoor het bord altijd opvalt.

Stijlvol en Persoonlijk met Aluminium Look

Ons huisnummerbord met de look van aluminium zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen, zodat je een keuze kunt maken die naadloos aansluit bij je huis. De tekst op het bord is aanpasbaar, zodat je je huisnummer en zelfs je naam of initialen kunt laten toevoegen. Op zoek naar een decoratief element voor aan je muur? Neem gerust een kijkje.

Aluminium Look Huisnummerborden: Betaalbaar en Persoonlijk

Onze huisnummerborden met aluminium look zijn niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar bieden ook duurzaamheid en stijl voor je huisnummerbord. Ze zijn eenvoudig afleesbaar, uiterst stevig en bieden uitgebreide mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Kies vandaag nog voor onze NEN-1774 huisnummerborden met aluminium look en geef je woning een herkenbare en aantrekkelijke uitstraling, zonder je budget te overschrijden.