Categorieën

Maatwerk aanvragen

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Allereerst willen wij benadrukken dat wij grote waarde hechten aan de veilige verzending van jouw bestelling. Daarom wordt elke bestelling zorgvuldig ingepakt door een van onze medewerkers voordat deze wordt verzonden. Dit doen we om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en onbeschadigd bij jou aankomt.

Het verpakken van de bestelling hangt af van het soort product dat je hebt besteld. Elk product heeft namelijk een aparte verpakkingswijze om te voorkomen dat het product beschadigd raakt tijdens het transport. Dit betekent dat wij voor elk product de meest geschikte verpakkingsmethode gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en onbeschadigd bij jou aankomt.

Na het zorgvuldig inpakken van jouw bestelling, wordt deze verzonden met DHL. DHL is een betrouwbare verzendpartner die bekend staat om haar snelle en veilige levering van pakketten. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een track & trace-code via e-mail. Met deze code kun je gemakkelijk de status van jouw zending volgen en precies zien waar jouw bestelling zich bevindt.

Als je voor meer dan 50 euro hebt besteld, hoef je geen verzendkosten te betalen en is de verzending gratis. Op deze manier kun je dus gemakkelijk en voordelig jouw bestelling laten bezorgen.

Mocht je nog vragen hebben over de verzending van jouw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het ontvangen van jouw bestelling.