Categorieën

Maatwerk aanvragen

Alle huisnummers

Huisnummerbordjes van Onlinenummer.com

Huisnummerbordjes van Onlinenummer zijn naast voordelig, ook gefabriceerd van de beste materialen zoals RVS, kunststof, plexiglas, aluminium of natuursteen. Onlinenummer is de groothandel voor huisnummers en huisnummerbordjes. We fabriceren de meeste producten in serieproductie zodat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven.

Wat zijn de voordelen van huisnummerbordjes van Onlinenummer.com?

  • ✓   Scherpe prijzen en korting bij aantallen
  • ✓   De groothandel voor cijferplaatjes dus alles kan gemaakt worden
  • ✓   Geschikt voor nieuwbouw, VVE etc.
  • ✓   EVT te fabriceren volgens NEN 1774:1959 nl. Norm voor huisnummerbordjes

Het straatbeeld is het mooist als er overeenkomende (standaard) huisnummers worden geplaatst of als er bijvoorbeeld meerdere van één soort vindbaar zijn.

Onlinennummer hanteert om die reden een staffelkorting bij afname van meerdere producten uit dezelfde serie zodat uw project, oplevering, campingplaatsen of ander doeleind dezelfde eenheid hebben in uiterlijk van de nummering.

Goedkope huisnummerbordjes

Onlinenummer biedt goedkope huisnummerbordjes aan voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatieve oplossing voor hun huisnummer. Bovendien bieden ze staffelkortingen aan, wat betekent dat hoe meer huisnummerborden je bestelt, hoe goedkoper de prijs per stuk wordt. Dit is vooral handig voor mensen die meerdere huisnummers willen bestellen, bijvoorbeeld voor een appartementencomplex of een bedrijfspand. Door gebruik te maken van de staffelkortingen van Onlinenummer, kun je geld besparen en toch profiteren van hoogwaardige huisnummerbordjes die lang meegaan.

Huisnummerbordjes modern of klassiek

Doordat we een wisselend assortiment hebben, focussen we ons op tijdloze, maar ook juist zeer moderne of zeer klassieke stijl huisnummers, lettertypes of materialen.

Huisnummerstickers

Naast de bordjes en losse huisnummers zijn er ook de huisnummerstickers zoals de containerstickers. Deze zijn van de beste kwaliteit vinylfolie en zijn daarnaast zeer weerbestendig.

Huisnummerbordjes voor VVE of woningbouw

Onlinenummer.com is de partij die uw wensen kunt vervullen op het gebied van eenheidseisen voor VVE of bijvoorbeeld een bepaald project, appartementencomplex of bijvoorbeeld een project. Als u van plan bent dezelfde opmaak te bestellen in de toekomst dan kunt u ons vragen de designbestanden te bewaren zodat we uw volgende bestelling in exact dezelfde opmaak kunnen fabriceren. Zo kunt gemakkelijk herhaalbestellingen doen met hetzelfde uiterlijk.