Categorieën

Maatwerk aanvragen

Rond Huisnummer gekleurd Kunststof

 3,50 109,95 incl. BTW

Vanaf  2,89 excl. BTW

Let op: bij bordjes van 20 mm kunnen wij geen gaatjes boren

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  3,50
5% 2 - 5  3,33
10% 6 - 10  3,15
15% 11 - 25  2,98
20% 26 - 50  2,80
25% 51 - 100  2,63
30% 101 - 250  2,44
40% 251 +  2,09
 • Bevestigingssetje *

 • Cijfers / Letters invoeren als tekstreeks *

  Voer de cijfers komma gescheiden in zoals "140, 142, 144, 144a" of als reeks zoals "140 - 312 oneven".

  Let op, zonder nummers kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

  Min: 1 tekens

 • Hoeveel plaatjes omvat je bestelling? Vul het aantal hieronder in en bekijk meteen je korting. *

Eigenschappen

Bevestiging Gaatjes
Geen (standaard)
Zelfklevend
 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Breng een vleugje kleur en functionaliteit aan uw gevel met onze reeks van rond gekleurde kunststof huisnummers rond. Deze duurzame, weersbestendige nummers zijn ontworpen om zowel stijlvol als zichtbaar te zijn vanaf de straat. Verkrijgbaar in een verscheidenheid van maten en levendige kleuren, waaronder rood, geel, groen, blauw, en meer, zodat u precies de juiste tint kunt kiezen om uw huis en stijl te complementeren.

Elk nummer komt met een eenvoudige installatieset, bestaande uit schroeven en muurpluggen, waardoor ze gemakkelijk zelf te monteren zijn op vrijwel elke oppervlakte. Met opties voor iedere huisnummercombinatie, van 1 tot 9999, zorgt u ervoor dat uw huis zowel dag als nacht duidelijk gemarkeerd is.

Bestel nu en geef uw huis een persoonlijke en heldere uitstraling die jarenlang mee zal gaan!

Ontdek de Veelzijdigheid en Voordelen van Huisnummerborden bij OnlineNummer.com

Bij OnlineNummer.com waarderen we het belang van budgetbeheer voor onze klanten. Daarom bieden we aantrekkelijke prijzen en volumekortingen voor bestellingen vanaf vijf stuks. Ongeacht de grootte van uw project, van kleine bedrijven tot uitgebreide ontwikkelingen, onze prijsstructuur is ontworpen om u de beste deal te bieden.

Gratis Installatiekit Bij Elke Aankoop

Elke aankoop van onze huisnummerplaten wordt geleverd met een gratis installatiekit, wat de montage snel en kosteneffectief maakt. Dit bespaart u zowel tijd als extra uitgaven omdat alles wat nodig is voor een snelle installatie inclusief is.

NEN-Conforme Productie voor Gegarandeerde Kwaliteit

Onze producten worden vervaardigd conform de NEN-normen, wat betekent dat ze voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Kiezen voor OnlineNummer.com staat gelijk aan kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in huisnummering.

Breed Inzetbaar voor Diverse Projecten

Of u nu betrokken bent bij woningbouw, projectontwikkeling of industriële toepassingen, onze huisnummerborden zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Onze producten voldoen aan diverse behoeften, van eenvoudige huisnummering tot complexe projecten.

Maatwerk Huisnummerplaten van Kunststof

Zoekt u naar betaalbare huisnummerplaten voor uw bedrijf of organisatie? OnlineNummer.com biedt op maat gemaakte oplossingen in grafische productie van nummerplaten, geschikt voor elke behoefte. Profiteer van onze volumekorting bij bestellingen vanaf vijf stuks voor extra besparing.

Grootschalige Bestellingen Snel en Voordelig

Heeft u een groot aantal huisnummers nodig? OnlineNummer.com is uw betrouwbare partner voor het snel en voordelig bestellen van grote hoeveelheden. Profiteer van onze scherpe prijzen en staffelkortingen, ideaal voor grootschalige projecten.

Toewijding aan Industriële en Projectmatige Partnerschappen

Onze jarenlange ervaring en samenwerkingen binnen de woningbouw en projectontwikkeling hebben bewezen dat wij de ideale partner zijn voor uw nummeringbehoeften. Wij leveren aan VVE’s, gemeentes, woningcorporaties, en meer. Elk product voldoet aan de NEN-normen en kan naar wens worden aangepast.

Professionele Klantenservice en Advies

Bij OnlineNummer.com staat de klant centraal. Onze klantenservice is beschikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 om u te helpen bij uw keuze en om eventuele vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op voor professioneel advies en ondersteuning.

Op zoek naar Veiligheids- en Signalisatieborden?

Bezoek ook onze OnlineSafetyShop voor een breed assortiment aan veiligheids- en signalisatieborden. Ontdek de mogelijkheden voor een veilige en duidelijk gemarkeerde omgeving.

Bij OnlineNummer.com zijn we toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid, met producten die aan al uw behoeften voldoen.