Categorieën

Maatwerk aanvragen

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Ik heb mijn bestelling geplaatst, is deze goed ontvangen?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, begrijpen wij dat u graag wilt weten of deze goed is ontvangen. Daarom sturen wij direct na uw bestelling een bevestiging naar het e-mailadres waarmee u heeft besteld. In deze bevestiging vindt u alle details van uw bestelling, zoals de producten die u heeft besteld, de prijs, het verzendadres en de betaalmethode die u heeft gekozen.

Het is belangrijk dat u deze bevestiging goed controleert en eventuele fouten direct aan ons meldt. Wij maken namelijk precies wat u heeft besteld en verzenden dit naar het adres dat u heeft opgegeven. Mocht er iets niet kloppen in de bevestiging, dan kunt u ons altijd mailen zodat wij het voor u kunnen aanpassen.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling en daarom doen wij ons uiterste best om deze zo snel en correct mogelijk te verzenden. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een verzendbevestiging met een track en trace-code zodat u uw pakket kunt volgen.

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen of onduidelijkheden.