Categorieën

Maatwerk aanvragen

Tafelnummers met QR-code

 10,10 13,61 incl. BTW

Vanaf  8,35 excl. BTW

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  10,10
5% 2 - 5  9,60
10% 6 - 10  9,10
15% 11 - 15  8,59
20% 16 - 25  8,08
25% 26 - 50  7,58
30% 51 +  7,08

Model:

 • *

 • URL voor QR code: *

  Indien u iets anders wilt als een url link neem dan contact op met ons

 • Tekst *

 • Bevestigingssetje *

Eigenschappen

Afmetingen 60mm x 80mm
75mm x 100mm
Bevestiging Gaatjes
Geen (standaard)
Zelfklevend
 • Laagste prijzen in de Benelux
 • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
 • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
 • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Tafelnummers met Tekst of Nummer en QR-code voor de Horeca

Tafelnummers voor de horeca worden standaard uitgerust met een QR-code en bieden verschillende bevestigingsopties, zoals zelfklevende tape of bevestigingsgaten. Deze bordjes zijn eenvoudig aan een tafel te bevestigen met behulp van tape of schroeven. Standaard worden ze geproduceerd met twee bevestigingsgaten, maar vier gaten zijn ook mogelijk op verzoek. Of het nu gaat om kleine of grote tafelbordjes, ze zijn perfect geschikt om tafels te voorzien van QR-codes in de horeca, maar ze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Bij Onlinenummer.com kunnen we tafelbordjes produceren in elk gewenst materiaal. Als u specifieke vereisten heeft, laat het ons dan weten!

Voordelen van Tafelnummers van Onlinenummer.com:

 • Standaard voorzien van bevestigingsgaten of dubbelzijdig tape
 • Gelasergraveerd voor duurzaamheid
 • Beschikbaar in industriële kleuren
 • Vereist geen onderhoud

Als u interesse heeft in de goedkopere basic tafelnummers, kunt u deze op de vorige pagina vinden als een budgetvriendelijk alternatief. We zijn echter gespecialiseerd in maatwerk en kunnen aan uw specifieke behoeften voldoen. Heeft u een idee? Laat het ons weten, zodat we samen de perfecte nummerplaatjes voor uw organisatie kunnen ontwerpen!

Klantenservice: Onze klantenservice staat vijf dagen per week voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen.

U kunt ook bellen voor vrijblijvend advies! Vraag naar “Ben” van de afdeling graveerzaken voor expertise over de beschikbare materialen.

Telefoon: 023-5133080

Waarom Kiezen voor Tafelnummers in Metaallook of RVS-look

Tafelnummers in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook zijn stijlvolle en duurzame bordjes die worden gebruikt om tafelnummers aan te geven. Vervaardigd uit stevige materialen zoals kunststof of metaal, stralen ze een elegante en professionele uitstraling uit.

Deze tafelnummerbordjes bevatten doorgaans duidelijke teksten en afbeeldingen die het tafelnummer aangeven. Professioneel gedrukt, zijn ze goed leesbaar en gaan ze lang mee. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat ze perfect passen bij de stijl en het ontwerp van uw tafels.

Tafelnummers in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en duurzame bordjes voor hun tafels. Ze zijn robuust en weerbestendig, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn ze beschikbaar in diverse kleuren en maten, waardoor ze perfect passen bij de uitstraling van uw tafels.

In het algemeen bieden tafelnummerbordjes in een luxe metaallook of RVS-look, Messinglook of Bronslook een stijlvolle en duurzame oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige bordjes voor hun tafels. Ze verschaffen duidelijke informatie over het tafelnummer en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, terwijl ze ook esthetisch aantrekkelijk zijn dankzij de beschikbare kleuren en maten.