Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummer RVS 10 cm.

 20,57 incl. BTW

Vanaf  17,00 excl. BTW

Dit rvs huisnummer van 10 cm is een stijlvol huisnummer dat gemaakt is van roestvrij staal. Dit type staal is bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, wat betekent dat het huisnummer lang mee zal gaan.

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  20,57
5% 2  19,54
10% 3 - 5  18,51
15% 6 - 9  17,48
20% 10 +  16,46
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

RVS Nummer / huisnummers

Een RVS nummer is zoals de afkorting eigenlijk al zegt; roestvrij. Deze cijfers worden in onze eigen werkplaats middels een snijlaser gesneden in de juiste vorm. Vervolgens borstelen wij het RVS zodat de welbekende strepen in het materiaal zichtbaar worden en voorzien wij de cijfers van een montagehouder met schroefdraad. De huisnummers zijn zeer gemakkelijk te monteren. U boort gaten in de muur, plaatste de pluggen en u kunt het huisnummer gemakkelijk in de plug drukken. Rvs is ook gemakkelijk te onderhouden en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek. Het rvs huisnummer geeft een moderne en elegante toevoeging zijn aan elk huis. De afmeting van 10 cm zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid van het huisnummer, zodat bezoekers gemakkelijk het juiste adres kunnen vinden.

Eigenschappen

  • Plaatdikte: 1 mm.
  • Cijferhoogte: 10 cm.
  • Materiaal: RVS
  • Bewerking: uit RVS gedrukt
  • Bevestiging: onzichtbaar schroefsysteem

Wat is RVS?

RVS is de afkorting voor roestvast staal, een soort staal dat bestand is tegen roestvorming. Dit komt doordat rvs een hoog gehalte aan chroom en nikkel bevat, twee metalen die een beschermende laag vormen op het staal en roestvorming tegengaan. RVS wordt daarom veel gebruikt in toepassingen waar het staal blootgesteld kan worden aan vocht of andere omstandigheden die roestvorming kunnen veroorzaken, zoals in de keuken, in de bouw en in de maritieme industrie. RVS is ook populair vanwege zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in producten die veel te verduren hebben zoals huisnummers.

OnlineNummer.com

OnlineNummer.com is de groothandel voor huisnummers en alles op het gebied van grafische cijferplaten. In de eigen fabriek in Velserbroek worden te meest innovatieve graveer en snijtechnieken toegepast op de nieuwste machines.
Omdat wij producent zijn, de materialen en de nieuwste technieken in huis hebben is een afwijkende productieserie in 95% van de gevallen mogelijk. Heeft u een afwijkende aanvraag? Wij staan voor u klaar voor al u vragen en opmerkingen.

Staffelkorting RVS nummer

OnlineNummer.com is gericht op efficiënte producties. Om die reden hanteren wij bij grotere aantallen verschillende stukprijzen. Dit heeft te maken met het feit dat de insteltijden gereduceerd zijn van de machines als u een soortgelijke serie producten afneemt. Bekijk hierboven de staffeltabel voor de actuele kortingstarieven.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Niet gevonden wat u zoekt? Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen.

Onze partner

www.onlinesafetyshop.com