Categorieën

Maatwerk aanvragen

Huisnummers beton 30cm

 36,95 incl. BTW

Vanaf  30,54 excl. BTW

Ontdek stijlvolle 3D betonnen huisnummers van 30 cm op MijnNaamPlaat.nl. Duurzaam, weerbestendig en met het elegante Arial Narrow-lettertype. Upgrade uw gevel vandaag!

Korting Aantal Prijs incl. BTW
- 1  36,95
5% 2  35,10
10% 3 - 5  33,26
15% 6 - 9  31,41
20% 10 +  29,56
  • Laagste prijzen in de Benelux
  • Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Staffelkortingen voor bestellingen van 5+ producten
  • 4.6 4.6/5

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij staan je graag te woord. Ook voor maatwerk oplossingen!

023- 5133080
[email protected]

Openingstijden

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Met genoegen heten we u welkom bij MijnNaamPlaat.nl, waar esthetiek en functionaliteit samenkomen in onze prachtige 3D huisnummers beton van 30 cm met het stijlvolle Arial Narrow-lettertype. Deze unieke huisnummers zijn niet alleen een praktische toevoeging aan uw woning, maar ook een statement van duurzaamheid en stijl.

Duurzaam Design 

Onze betonnen huisnummers zijn met aandacht voor detail vervaardigd uit duurzaam beton. De natuurlijke grijze kleur geeft ze een robuuste uitstraling die perfect past bij diverse architectonische stijlen. Het materiaal is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook winterhard, geschikt voor buitengebruik gedurende het hele jaar.

Weerbestendig en Geschikt voor Buiten

Een hoogtepunt van onze huisnummers is hun weerbestendigheid. Regen, sneeuw of zonneschijn, ze behouden hun kwaliteit en uitstraling. Ideaal voor buitengebruik, of het nu gaat om het markeren van uw huisnummer of het personaliseren van uw buitenruimte met een uniek naamobject.

Uitgebreid Assortiment

Ontdek cijfers van 30 cm hoog en 4 cm diep in het vetgedrukte Arial Narrow-lettertype. Duidelijk en opvallend, of u nu een enkel cijfer zoekt of een combinatie van cijfers en letters voor uw straat- of familienaam. Bij MijnNaamPlaat.nl vindt u precies wat u nodig heeft.

Eenvoudige Montage voor Duurzaamheid

Aan de achterzijde van onze huisnummers zijn 2 tot 3 bevestigingsgaatjes aangebracht voor eenvoudige montage. Standaard worden nylon draadeindjes meegeleverd voor een blinde bevestiging. Zo kunnen de huisnummers vrij van de muur worden gemonteerd, met een zwevend effect dat een extra dimensie van elegantie toevoegt aan uw gevel.

Maak een Persoonlijk Statement

Waarom genoegen nemen met standaard huisnummers als u kunt kiezen voor iets unieks en duurzaams? Onze huisnummers beton zijn niet alleen praktisch maar dienen ook als een verlengstuk van uw persoonlijke stijl. Laat uw huis opvallen en maak een blijvende indruk.

Bestel Nu en Upgrade Uw Gevel

Transformeer de uitstraling van uw woning vandaag nog. Bestel onze hoogwaardige huisnummers beton van 30 cm met het Arial Narrow-lettertype bij MijnNaamPlaat.nl en voeg een vleugje klasse toe aan uw gevel. Laat uw huisnummer niet zomaar een detail zijn; maak er een statement van met MijnNaamPlaat.nl.

 

 

Montage-instructies voor het bevestigen van letters of cijfers

Stap 1: Voorbereiding en Positionering

Neem een recht voorwerp of leg een rechte lijn op de vloer. Plaats de letters of cijfers naast elkaar met een gelijke afstand, zoals gewenst.

Stap 2: Omklappen in Spiegelbeeld

Klap de letters of cijfers om, zodat de achterzijde boven komt te liggen en het geheel in spiegelbeeld wordt weergegeven. Zorg ervoor dat ze haaks en op gelijke afstand liggen ten opzichte van de rechte lijn.

Stap 3: Fixeren van Positie

Zorg ervoor dat de letters of cijfers niet verschuiven. Middel de hoogte van ronde vormen uit en zorg voor een gelijke afstand boven en onder.

Stap 4: Aanduiding van Boorgaten

Leg een papier over de letters en cijfers, met minimaal dezelfde lengte. Houd de boven- of onderzijde gelijk. Druk het gatenpatroon door met een voorwerp. Let op: dit is de bovenzijde.

Stap 5: Aanbrengen op Materiaal

Plak het papier met de juiste zijde op het materiaal of muur. Zorg ervoor dat de boven- of onderzijde niet wordt omgedraaid.

Stap 6: Boren van Gaten

Boor de gaten over in het materiaal of teken eerst af en boor vervolgens. Gebruik gaten van 8 of 9 mm voor wat speling om eventuele correcties mogelijk te maken.

Stap 7: Montage van Letters of Cijfers

Monteer de letters of cijfers op het materiaal. Draai de eventueel bijgeleverde draadeindjes of boutjes goed handvast. Vul geboorde gaten bij blinde gaten met kit. Druk de draadeindjes in de letters of cijfers in de geboorde gaten. Let erop dat ze niet uitzakken; gebruik indien nodig een steunlat.